Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az,hogy szexuálisan vonzz,de emberileg a frászt kapom a sráctól?
Figyelt kérdés
Eddig soha életemben nem volt egyéjszakás kapcsolatom (lehet épp ezért),de most nyaralás alatt megismerkedtem egy sráccal,aki amúgy külsőre nem keltette fel az érdeklődésemet,csak amikor megcsókolt,jött minden magától,leis feküdtünk,ami jó volt,aztán ő többet szeretett volna,meg most is..próbáltam neki adni egy esélyt,de részemről sehogy nem vagyunk egy hullámhosszon,sőt..szó szerint idegesít a stílusa és nem is jön be külsőre sem,de a szex az nagyon jo volt vele. Jártatok már így lányok/fiúk? Mi tévő legyek? Mondtam neki őszintén,de csak próbálkozik.. 25/L2022. aug. 11. 19:53
1/5 anonim válasza:
Szép tányérból nem lehet jóllakni!
2/5 anonim válasza:
A számomra legszebb srác akihez közöm volt, annyira irritált, hogy már a találkozók előtt kivoltam.
Pedig nagyon-nagyon kedves srác volt. Egyszerűen idegesített 10 megszólalásából 9x.
Jó szex, jó pasi.. De nem jelent ez érzelmeket.
3/5 anonim válasza:
Velem is volt már hasonló, szexuálisan nagyon passzoltunk, emberileg meg nagyon nem. Nincs ebben semmi különös.
Próbáld meg ezt elmondani neki, hogy szép volt jó volt, de ennyi.
Ha nem ért a szóból akkor még engedd el a dolgot, ez csak egy nyaralás, és lényegében semmivel nem tartozol egy most megismert idegennek.
4/5 anonim válasza:
Nincs közös téma, közös értékrend, egymásra odafigyelés.
Csak a nőt, férfit látjátok egymásban.
Az embert nem.
5/5 anonim válasza:
Ez csak annyi hogy valaki beléd ürít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!