Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ennek egészséges mértéke?
A barátnőm sok ideig szálkás és sportos volt, viszont előtte kicsit húsosabb alkata volt és úgy abból érte el ezt az alkatot. Tavaly év vége felé viszont el kezdte izgatni szexuálisan az, hogy milyen lenne ha vissza hízna.
Elmesélte, hogy van egy molettebb/ducibb barátnője, aki amióta lefogyott a barátnőm, folyton utalásokat tett rá hogy nem kellett volna, sokkal jobb lett volna ha olyan marad amilyen volt, stb.
De ezt mindig ignorálta a barátnőm, nem foglalkozott vele, jobban szerette magát így hogy egészségesen él.
Tavaly Novemberben ettől a barátnőjétől kapott egy bikinit, ami néhány számmal nagyobb volt a barátnőm méreténél. És oda adta neki, a szemébe nézett a nő és azt mondta, hogy azt szeretné, ha nyáron ez lenne rajta, amikor együtt nyaralnak majd. És mondta hogy szeretné ha bele hízna. És valami a barátnőm fejében itt pattant el, ekkor kezdte el izgatni ez az egész és itt egyből mondta a barátnőjének, hogy megteszi érte mert nagyon izgalmasan hangzik.
Elmesélte nekem ezt az egészet és mondta hogy most tényleg meg szeretné ezt csinálni aztán majd utána lefogy. Elkezdett hízni újra és láttam rajta hogy nagyon élvezi. Most 25 kilóval lett több mint mikor elkezdte. Ennél jobban nem akar hízni már de egy darabig tartani akarja. És most mentek el nyaralni a barátnőjével, és hihetetlenül élvezik mindketten hogy felhízott.
És nekem is tetszik az egész hogy élvezi, de nem tudom mennyire egészséges ez hosszú távon. Jobban nem akar hízni ennél
"Van ennek egészséges mértéke?"
mármint hogy napi hány feeder fantáziát egészséges kiírni a GYK-ra?
Figy' ha a barátnője véleményére ad, annak a kedvéért hízik/fogy, vele megy nyaralni akkor te mi a francnak kellesz ebbe a kapcsolatba? 😂
+25 kg hízás k.rvára nem egészséges még egy 2 méteres pasinál sem nehogy egy nőnél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!