Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bírják a férfiak két három percnél tovább?
Gondoloj valami rusnya vénasszonyra.
Vagy valami teljesen mas dologra.
Nekem ezek jöttek be, meg a pozencianövelők.
A gumitól én konkrétan hamarabb elmegyek!
Alapvetően a 2-3 perc nem olyan rossz, de nyilván nem is túl jó.
Természetes dolog, hogy nagyon fel vagy izgulva a nődre és ettől eldurran a farkad.
Régebben én is hajlamos voltam rá, aztán mikor megnősültem, szerettem volna ha az asszonnyal tovább tartanak a menetek. Ebben ő is partner volt. Sokat gyakoroltunk. Mielőtt élveznék, leállok. Ilyenkor több módszerem van: elkezdünk számolni, vagy hirtelen tök hétköznapi dolgokról beszélni pl.hogy kiégett a villanykörte. De ami a legjobban bevállt nálam, az az, hogy Lendvai Ildikóra gondolok. 😁
(Sokáig nem szabad, mert lelankadsz)
Így kontrollálva sokáig el lehet húzni, gyakorlás kérdése az egész! Amelyik nő nem élvez el 15-20perc keféléstől, az valószínűleg később se fog! A lényeg, hogy megtanuld azt a pillanatot, amikor még meg tudod állítani a spriccelést az agyaddal! Jó módszer a felváltott tempó, hol gyorsabban, hol lassabban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!