Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek ha nagyon erős a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nagyon erős a garatreflexem, és öklendezek, így nem tudom a barátom leszopni, pedig szeretném??21N

Figyelt kérdés
Annyira erős a garatreflexem, hogy fogmosásnál a fogkefétől is öklendezek. Esetleg orvoshoz érdemes ezzel menni ? Szeretném leszopni a barátom, de így nem tudom.

márc. 5. 19:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
85%

#10 Te hogy tudsz szeretni egy olyan pasit, aki akkor sem változtat a szexuális viselkedésén, ha jelzed neki, hogy így nem szereted, fáj, kellemetlen, stb?

N40

márc. 5. 22:31
 12/21 anonim ***** válasza:
61%

#10 hogy tud egy ember szeretni egy plyat, aki szándékosan fájdalmat okoz neki és eléri, hogy összeránduljon a gyomra, ha szexről van szó?

Ez nem szerelem, csak valami frusztrált ragaszkodás.

De az biztos, hogy hülye vagy.

Mindegy, te életed, ott rontod el, ahol akarod.

márc. 5. 22:32
 13/21 anonim ***** válasza:
78%
#10 Én is csak azt tudom mondani, hogy ő sajnos nem szeret, ezek szerint.
márc. 5. 22:42
 14/21 anonim ***** válasza:
75%
Ne vedd be mélyen! Az is, úgy is jó tud lenni!
márc. 5. 22:58
 15/21 anonim ***** válasza:
65%
Nem a tüdőig kell :) akkor csak a végét, úgy is lehet ügyesen csinálni ;)
márc. 5. 23:19
 16/21 anonim ***** válasza:
78%
#10 vagy inkább félsz az egyedülléttől, s hagytad hogy átmossa az agyad.
márc. 5. 23:20
 17/21 anonim ***** válasza:
Csak a makkját vedd a szádba, körkörösen nyalogasd neki, simogasd, húzogasd az egész farkát a kezeddel. Hidd el, élvezni fogja!
márc. 6. 08:26
 18/21 anonim ***** válasza:
57%
Esetleg nem muszáj a torkodon letolnia a lompost...
márc. 6. 10:35
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Ne kapd be teljesen, csak addig ameddig jól esik. A legtöbben nem nyelik le a péniszt (én sem, pont emiatt). Gondolj rá úgy mint egy jégkrémre: azt is addig kapod csak be ameddig komfortos. Hidd el teljesen jó lesz így.
márc. 6. 13:20
 20/21 anonim ***** válasza:

Le leszek pontozva, de leírom. Mindenki a férfira hurrog itt, mert nem megérto, meg kuka, meg bunko meg stb. En ettol teljesen elrugaszkodok és szolok ahhoz, hogy a kérdezo már a fogkefetol is oklendezik. Fuggetlenul szopás ide, vagy szopás oda, ez egyszeruen nem normális akkor se, hogy valaki nem tudok még fogat se mosni, anélkul, hogy ne oklendezne. Ami a sexet illeti, kovezzetek meg, de igen, nagyon is intim pillanat, amikor a barátnom, akit én szeretek, és aki engem szeret, épp finoman kényeztet a farkamon keresztul. Nem az a sex lényege, ez igaz, de ha csak néha néha is, nagyon is szép intim pillanat.

De még mindig azt mondom, a fogkefe se normális. Valahogy probálj ezzel valamit keresni. Nem azt mondom, hogy most állj neki oklendezni a pasid farkán, hogy lenyomod a torkodig, de mást nem tudok mondani, mint h keress utána a neten, hogy lehet az oklendezési ingert csillapítaní. Mindenen lehet szokással, gyakorlással, rutinnal csiszolni, javítani. Probálkozz a fogkefével, probálkozz az ujjaddal eleinte. Eleinte csak szokd meg addig ameddig meg. 10-100x. Aztán beljebb 2 milivel. Megint 100x 2 milivel beljebb. Ha 1000x megcsinálod, nem hiszem el, hogy a millio rutin nem tolja kijjeb az ingerkuszobot.

márc. 6. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!