Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a szexuális fantáziád, amit a legszívesebben megélnél?
Figyelt kérdés
27 éves nő vagyok, és mostanában egyre jobban érdekel, hogy mások fejében milyen piszkosabb fantáziák járnak. 😏 Mi az, amit nagyon kipróbálnál, ha lenne hozzá megfelelő partnered?júl. 4. 14:38
52/56 anonim 

válasza:

válasza:és mi? Nem mered elmondani anonim fórumon se? Írd akkor le nekem
53/56 anonim 

válasza:

válasza:Anyát és leányát hármasban.
Két érett - 50+ - Nőt szintén hármasban!
Fiatal párt - max 25 - felváltva szopatni, majd a hölgy tagot megdugva a puncijába élvezni, s a spermám kinyalatni a férfi taggal.
54/56 anonim 

válasza:

válasza:Anya lánya megvolt. Külön külön ugyan, de jó volt.
55/56 anonim 

válasza:

válasza:Engem kifejezetten izgat a kikötözés, akár fához, cölöphöz, székhez, X oszlophoz mint keresztre feszítés, enyhe fojtogatással, akasztás imitáládával, finoman húzni a nyakra kötött hurkot a cölöpön átvetve, csak hogy érzödjön kicsit, kikötözve szurit adni fenékbe, vízhajtót adni a kikötözöttnek és akkor izgatni amikor pisilni kell. Ezeket adnám és kapnák is. 45/f
56/56 mersu 

válasza:

válasza:Szex két huszonéves biszex csajjal 😋 50/f
Kapcsolódó kérdések:
Férfiak. Mit próbálnátok ki legszivesebben a szexben, amiben még sose volt részetek?
Kíváncsi vagyok mi van a férfi fantázia legmélyebb bugyraiban, amit nem mertek kimondani. Milyen fantáziátok van szexuálisan egy csinos nővel szemben?
Lányok, ti ebben a témában miről olvastok, vagy beszélgettek a legszívesebben?
Kíváncsi vagyok, mi érdekel titeket a leginkább. :)
Ha valaki egy vadidegen ember közelébe megy (pl. odaáll, leül mellé), és azonnal nagyon erős szexuális vonzalmat kezd érezni iránta, legszívesebben...
A kérdés nemektől független. Meg lehet ezt érezni? Többször tapasztaltam azt, hogy ha odaülök/állok egy nő mellé tömegközlekedési eszközön, boltban, munkahelyen, liftben, utcán (nem csak egy esztétikus nő esetében), és az átlagosnál hamarabb erős szexuális vonzalmat...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!