Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi az a szexuális fantáziád,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az a szexuális fantáziád, amit a legszívesebben megélnél?

Figyelt kérdés
27 éves nő vagyok, és mostanában egyre jobban érdekel, hogy mások fejében milyen piszkosabb fantáziák járnak. 😏 Mi az, amit nagyon kipróbálnál, ha lenne hozzá megfelelő partnered?

júl. 4. 14:38
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
74%
Szex a hugommal
júl. 12. 06:38
 52/56 anonim ***** válasza:
76%
és mi? Nem mered elmondani anonim fórumon se? Írd akkor le nekem
júl. 12. 08:12
 53/56 anonim ***** válasza:
49%

Anyát és leányát hármasban.

Két érett - 50+ - Nőt szintén hármasban!

Fiatal párt - max 25 - felváltva szopatni, majd a hölgy tagot megdugva a puncijába élvezni, s a spermám kinyalatni a férfi taggal.

júl. 12. 09:58
 54/56 anonim ***** válasza:
65%
Anya lánya megvolt. Külön külön ugyan, de jó volt.
júl. 13. 05:40
 55/56 anonim ***** válasza:
32%
Engem kifejezetten izgat a kikötözés, akár fához, cölöphöz, székhez, X oszlophoz mint keresztre feszítés, enyhe fojtogatással, akasztás imitáládával, finoman húzni a nyakra kötött hurkot a cölöpön átvetve, csak hogy érzödjön kicsit, kikötözve szurit adni fenékbe, vízhajtót adni a kikötözöttnek és akkor izgatni amikor pisilni kell. Ezeket adnám és kapnák is. 45/f
júl. 22. 14:00
 56/56 mersu ***** válasza:
Szex két huszonéves biszex csajjal 😋 50/f
tegnap 20:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Férfiak. Mit próbálnátok ki legszivesebben a szexben, amiben még sose volt részetek?

Kíváncsi vagyok mi van a férfi fantázia legmélyebb bugyraiban, amit nem mertek kimondani. Milyen fantáziátok van szexuálisan egy csinos nővel szemben?

Ha valaki egy vadidegen ember közelébe megy (pl. odaáll, leül mellé), és azonnal nagyon erős szexuális vonzalmat kezd érezni iránta, legszívesebben...

A kérdés nemektől független. Meg lehet ezt érezni? Többször tapasztaltam azt, hogy ha odaülök/állok egy nő mellé tömegközlekedési eszközön, boltban, munkahelyen, liftben, utcán (nem csak egy esztétikus nő esetében), és az átlagosnál hamarabb erős szexuális vonzalmat...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!