Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van egy olyan titkos vágyam,ho...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy olyan titkos vágyam,hogy egy lánnyal chatszexelek,aki aztan bevallja pasas,hol lehet ilyenre partnert találni?

Figyelt kérdés
júl. 10. 09:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha előre elmondom, hogy én ilyen vagyok, meglepődnél mikor bevallom? Ha célzottan ilyet keresel, pont a meglepetés nem valósul meg.
júl. 10. 09:44
 2/13 anonim ***** válasza:
Anotalkon néha nőként bejelentkeznek pasik pont ebből a célból.
júl. 10. 09:46
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

A legjobb helyen jársz.

Bár arra nehéz rávenni őket, hogy bevallják ők is a farkukat rángatják közben.

júl. 10. 09:54
 4/13 anonim ***** válasza:
Itt meg gyakorlatilag az összes chat oldalon és a társkereső oldalakon sok ilyeneket találni.
júl. 10. 09:59
 5/13 anonim ***** válasza:
41%
Itt. Én folyamatosan nőnek adom ki magam
júl. 10. 10:24
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Én találkoztam már olyan férfiakkal, akik nőnek adták ki magukat.

Persze a beszélgetés alatt gyorsan kiderült hogy azok.

Először is ők írtak rám.

Másodszor, túlságosan érdekelte őket a szopás iránti vágyam.

Volt aki be is vallotta hogy ő valójában férfi.

júl. 10. 10:27
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
na látod, írj 5ösnek, ő látens meleg, majd cibálja a bohócot, miközben írsz neki
júl. 10. 10:35
 8/13 A kérdező kommentje:

5os edes cicus irj ram te drága!

De ne most, mert akkor fogom tudni,legyen meglepetés!

Várlak cukifiu

júl. 10. 12:10
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Majd a dashapavlovic megadja neked amire vágysz,en is így jártam,kivertem ra,mire mondja hogy amugy en is kivertem mert pasi vagyok...
júl. 10. 13:16
 10/13 A kérdező kommentje:
Nincs is ezzel baj,csak utána ne akarja megmagyarázni hogy ő nem meleg!
júl. 10. 13:18
1 2

További kérdések:

Semmi se izgatja. Semmi se jó. Mit tegyek?

A párom szexuálisan 0…. Sosem kezdeményez mert “az a férfi dolga”. Sosem elégít csak ki kézzel, orálisan mert az neki nem jó. Ha mégis arra meg kell kérni de látni az arcán azt a fancsali fejet… Ha szexelünk sem látom rajta az a jaj de kívánom akarom, megveszek...

Lányok valaki képcsere ?

Fiu vagyok 175 cm barna hajú,szemű kedves jo szívű és jo hallgató vagyok

10-ből hány lány nem megy bele tuti alkamiba?

Többség kapcsolaton kívül, érzelemmentesen nem megy bele szexbe? Vagy azért sokat rá lehet venni?

Ezek mennyire hétköznapi szexuális vágyak? Más is vágyik ilyesmire?

Engem nagyon felizgatna, ha kikötnének különböző pozitúrákban úgy, hogy ne tudjak mozogni és akár több férfi (2-3) egyszerre birtokba venné a testemet és azt csinálnának, amit akarnak. Pl. csiklandoznak, simogatnak, fogdossák a testrészeimet, a testnyílásaimban...

Volt olyan szexi párod, akiről tudtad, soha az életben nem lesz még egy olyan, mint ő, mindez be is igazolódott és azóta is sokszor eszedbe jut?

Kapuzárási pánik vagy sem, de 55 éves leszek egy hónap múlva és éppen 25 éve volt életem legszebb, legtökéletesebb barátnője, akihez hasonlóval azóta sem találkoztam.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!