Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, akik már csaltatok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, akik már csaltatok, mondanátok véleményt?

Figyelt kérdés
Na, szóval az úgy kezdôdött, hogy pár hete egy fiú az Instán rám írt és udvarolni kezdett. Egyértelmûvé tette, hogy akar engem, a képeim felizgatják és elkezdett fûzni, hogy találkozzunk és hogy szexelni akar velem egy hotelben. Egy hotelszobáról képet is küldött. Egyikünk sem szabad, mindketten többéves kapcsolatban élünk és a párunkkal egy lakásban lakunk, ez már az elején kiderült, de ô egy pillanatig sem volt bizonytalan (én annál inkább) és elmondta, hogy ez a dolog a barátnôjétôl független, egész egyszerûen ô szexfüggô és egy kalandra vágyik stressz nélkül egy idegennel. Én az elején meg sem néztem a profilját sem a képeit, leírtam hogy nem vagyok szingli és nem megy a részemrôl a dolog. Ô elkezdett követni engem Instán és minden nap írt és udvarolt, lájkolta a képeimet, leírta, hogy kíván és akar engem és érdeklôdött, hogy meggondoltam-e magam esetleg..Ez így ment 2 hétig minden nap. Megtetszett a stílusa, egy idô után levett a lábamról, leírtuk egymásnak minden szexuális vágyainkat..Végül rávettem magam, hogy találkozzunk, de csak beszélgessünk és hogy megnézzük, élôben egymásnak esetei vágyainkat-e egyáltalán..Ô egybôl belement. Ezt én késôbb lemondtam lelkiismereti okokból. De tovább írtunk és a második találkozó már összejött. Autóval felvett egy megbeszélt helyen és egy eldugott részen leálltunk és egymásnak estünk. Csók, nyalás, ujjazás stb volt és én kétszer orálisan kielégítettem. Elmondta, hogy ô hotelszobában szeretné még mindig mert az autóban helyhiány miatt sok mindenre nem Volt lehetôség, szexre sem. Én nem ígértem neki semmit, visszaautóztunk és elváltak útjaink. Azóta nem kezdeményezi a beszélgetést. Ha ráírok, vàlaszol, de ô maga már nem úgy ír Mont élôtte. Megkérdezte hogy van-e lelkiismeretfurdalásom a történtek miatt, írtam h nincs, ô azt írta, neki van egy kicsit. Kérdeztem hogy megbánta-e, azt írta, hogy na azt nem:) Újra elôkerült a hoteles téma és írta hogy kíván. Megbeszéltünk egy szexidôpontot, amire egy nappal elôbb rákérdeztem nála, hogy akkor áll-e még. Azt láttam h láttam de egyáltalán nem válaszolt és így nem is lett a hotelbôl semmi. Én ezek után már tényleg nem vàgom h mi van, írni nem akarok neki, azt neki kéne ha akar tôlem valamit ezek után. Továbbra is követ Instán, mondjuk a képeimet már nem làjkolja. Nyilván nem lehet bele látni a fejébe, de srácok, es most mi??:D Ti mire saccoltok? Szerintetek 'jön még az én utcámba'? :D

2016. jún. 19. 12:09
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
81%
Figyelem egyes szintű ri*** dèndzsör!
2016. jún. 19. 12:46
 12/44 anonim ***** válasza:
100%

Értelemszerűen leírta, hogy nem rád van szüksége, hanem a testedre, ezen nem tudom mi nem világos.

Te lecumiztad meg ilyenek, nem volt egy 100%-os kaland, de konkrétan a szexnek a lényegét egy idegennel 100%-osan kimerítettétek, ő volt benned ha csak az ujjaival, te meg leszoptad, innentől kezdve te már nem vagy neki ujdonság, így már ami vonzza a szexben, az már nem él feléd.

Vagyis nem értem min csodálkozol. Nem vagy neki idegen mostmár, hiszen voltak szexuális pillanatok, mostmár gondolom más a célpont.

2016. jún. 19. 12:47
 13/44 anonim ***** válasza:
Szerintem majd megismétli a hotelszobás ajánlat, ha nem csak 1-2 szabad órája lesz, hanem 4-5 órát is el tud lógni hazulról. Nem udvarol körül, mert attól túlságosan nyeregben éreznéd magad. Tudja hogy a nőket jobban izgatja az, aki nem ugrik nekik egy csettintésre úgy, mint egy pincsikutya.
2016. jún. 19. 12:49
 14/44 anonim ***** válasza:

legyél az én szeretőm én két orálisért viszlek hotel szobára hetente 2x is

ebéd vacsi stb

sztem talalt egy másikat hejetted

2016. jún. 19. 12:57
 15/44 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom mi a bonyolult abban, hogy ha félrelépsz valakivel akkor ha hazamész annak a szemébe kell belenézned aki ténylegesen szeret. Ő szintén várja, hogy kielégítsd meg, hogy törődj vele.

Belement megtette de nem feltétlenül gondolta át a következményeit.

Mi abban az annyira abszúrd, hogy van aki mást is figyelembe vesz veled ellentétben? Mit is adtál te neki? Egy gyors kalandot mert hát a nagy tartásod, hogy csak egy ismerkedős találka is simán zátonyra futott. Míg feltehetően a párja aki otthon várja elég sok mindent adott neki sok mindenen mentek keresztül együtt és azért valahol ez egy aljas húzás. Ha annyira szexfüggő lenne akkor nem te lettél volna az első.

Szerintem kaptál egy porhintést amit nyeltél mint kacsa a nokedlit. Ha elszámol magával és még akarja ne aggódj tudni fogja, hogy ott van a szomszédban egy nő aki csak azt várja hogy meghúzza.

Nem értem alapvető dolgoknál miért kell ennél többet agyalni ezen és azt sem, hogy miért nem jut el ide agyilag az ember?

Mondott valamit de az nem szentírás és kapott is már belőled nem keveset. Az is lehet, hogy nem voltál akkora élmény, hogy többet akarjon mert olyan nincs egy normális de főleg állítólag szexfüggő ember életében hogy kap egy olyan orált amitől egy hónapig jól lakott.

Sajnállak kicsit, hogy eddig nem terjed el a gondolatmeneted de úgy tűnik eléggé megszédített pedig csak az ujját nyomta beléd, hogy ennyire rá vagy kattanva.

Remélem, a párod részéről hasonló élményben lesz részed és akkor talán majd megérted.

2016. jún. 19. 13:01
 16/44 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, ha egy vadász lelőtte a bikát, nem kezdi el újra becserkészni, és főleg nem pazarol rá több golyót. Szép volt, jó volt, köszöni szépen.
2016. jún. 19. 13:06
 17/44 anonim ***** válasza:
13%

azért vannak itt látom sokan akik irigyek a pasidra aki bárnikor megd,u.g,hat téged

nekik meg nem jut semmi

ezért agyaskodnak neked

2016. jún. 19. 13:19
 18/44 anonim ***** válasza:
100%

Talonban tart a tobbi mellett. Nem bonyolult.

Lenyelted neki ketszer, autoban. Letoltad a bugyidat, szettetted amit kellett. Kaphato vagy mindenre, melo nincs mar veled.

Elkuldeni nem fog. Ki tudja mi lesz a nyaron meg jo lehetsz barmire, akar egy jo seg.gbolsz..ajba akciora.

2016. jún. 19. 13:26
 19/44 A kérdező kommentje:
"Ha elszámol magával és még akarja ne aggódj tudni fogja, hogy ott van a szomszédban egy nő aki csak azt várja hogy meghúzza." - Ez így van :D Viszont nagyon viccesnek tartom, ahogy próbálsz osztani, lepörög rólam, mint a vízcsepp, ôszintén szólva. Én a szexualitásomat sohasem amatôr szinten éltem ki és a csak állatias ösztönös közösülés egészen más tészta, mint egy kapcsolat vagy a szerelem. Nyilván egy könnycseppet sem ejtek, ha ezzel ô be is fejezte, hisz az erôs testi vonzalmon kívül többet nem érzek iránta. Egyébként meg félreértés ne essék, ô is ki lett használva általam, nem csak én általa.
2016. jún. 19. 13:27
 20/44 anonim ***** válasza:
100%
A barátod helyében úgy tarkón kúrnálak főleg, hogy még vicces smileykat raksz a story végére
2016. jún. 19. 13:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!