Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akik már csaltatok, mondanátok véleményt?
Értelemszerűen leírta, hogy nem rád van szüksége, hanem a testedre, ezen nem tudom mi nem világos.
Te lecumiztad meg ilyenek, nem volt egy 100%-os kaland, de konkrétan a szexnek a lényegét egy idegennel 100%-osan kimerítettétek, ő volt benned ha csak az ujjaival, te meg leszoptad, innentől kezdve te már nem vagy neki ujdonság, így már ami vonzza a szexben, az már nem él feléd.
Vagyis nem értem min csodálkozol. Nem vagy neki idegen mostmár, hiszen voltak szexuális pillanatok, mostmár gondolom más a célpont.
legyél az én szeretőm én két orálisért viszlek hotel szobára hetente 2x is
ebéd vacsi stb
sztem talalt egy másikat hejetted
Hát nem tudom mi a bonyolult abban, hogy ha félrelépsz valakivel akkor ha hazamész annak a szemébe kell belenézned aki ténylegesen szeret. Ő szintén várja, hogy kielégítsd meg, hogy törődj vele.
Belement megtette de nem feltétlenül gondolta át a következményeit.
Mi abban az annyira abszúrd, hogy van aki mást is figyelembe vesz veled ellentétben? Mit is adtál te neki? Egy gyors kalandot mert hát a nagy tartásod, hogy csak egy ismerkedős találka is simán zátonyra futott. Míg feltehetően a párja aki otthon várja elég sok mindent adott neki sok mindenen mentek keresztül együtt és azért valahol ez egy aljas húzás. Ha annyira szexfüggő lenne akkor nem te lettél volna az első.
Szerintem kaptál egy porhintést amit nyeltél mint kacsa a nokedlit. Ha elszámol magával és még akarja ne aggódj tudni fogja, hogy ott van a szomszédban egy nő aki csak azt várja hogy meghúzza.
Nem értem alapvető dolgoknál miért kell ennél többet agyalni ezen és azt sem, hogy miért nem jut el ide agyilag az ember?
Mondott valamit de az nem szentírás és kapott is már belőled nem keveset. Az is lehet, hogy nem voltál akkora élmény, hogy többet akarjon mert olyan nincs egy normális de főleg állítólag szexfüggő ember életében hogy kap egy olyan orált amitől egy hónapig jól lakott.
Sajnállak kicsit, hogy eddig nem terjed el a gondolatmeneted de úgy tűnik eléggé megszédített pedig csak az ujját nyomta beléd, hogy ennyire rá vagy kattanva.
Remélem, a párod részéről hasonló élményben lesz részed és akkor talán majd megérted.
azért vannak itt látom sokan akik irigyek a pasidra aki bárnikor megd,u.g,hat téged
nekik meg nem jut semmi
ezért agyaskodnak neked
Talonban tart a tobbi mellett. Nem bonyolult.
Lenyelted neki ketszer, autoban. Letoltad a bugyidat, szettetted amit kellett. Kaphato vagy mindenre, melo nincs mar veled.
Elkuldeni nem fog. Ki tudja mi lesz a nyaron meg jo lehetsz barmire, akar egy jo seg.gbolsz..ajba akciora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!