Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akik már csaltatok, mondanátok véleményt?
Figyelt kérdés
Na, szóval az úgy kezdôdött, hogy pár hete egy fiú az Instán rám írt és udvarolni kezdett. Egyértelmûvé tette, hogy akar engem, a képeim felizgatják és elkezdett fûzni, hogy találkozzunk és hogy szexelni akar velem egy hotelben. Egy hotelszobáról képet is küldött. Egyikünk sem szabad, mindketten többéves kapcsolatban élünk és a párunkkal egy lakásban lakunk, ez már az elején kiderült, de ô egy pillanatig sem volt bizonytalan (én annál inkább) és elmondta, hogy ez a dolog a barátnôjétôl független, egész egyszerûen ô szexfüggô és egy kalandra vágyik stressz nélkül egy idegennel. Én az elején meg sem néztem a profilját sem a képeit, leírtam hogy nem vagyok szingli és nem megy a részemrôl a dolog. Ô elkezdett követni engem Instán és minden nap írt és udvarolt, lájkolta a képeimet, leírta, hogy kíván és akar engem és érdeklôdött, hogy meggondoltam-e magam esetleg..Ez így ment 2 hétig minden nap. Megtetszett a stílusa, egy idô után levett a lábamról, leírtuk egymásnak minden szexuális vágyainkat..Végül rávettem magam, hogy találkozzunk, de csak beszélgessünk és hogy megnézzük, élôben egymásnak esetei vágyainkat-e egyáltalán..Ô egybôl belement. Ezt én késôbb lemondtam lelkiismereti okokból. De tovább írtunk és a második találkozó már összejött. Autóval felvett egy megbeszélt helyen és egy eldugott részen leálltunk és egymásnak estünk. Csók, nyalás, ujjazás stb volt és én kétszer orálisan kielégítettem. Elmondta, hogy ô hotelszobában szeretné még mindig mert az autóban helyhiány miatt sok mindenre nem Volt lehetôség, szexre sem. Én nem ígértem neki semmit, visszaautóztunk és elváltak útjaink. Azóta nem kezdeményezi a beszélgetést. Ha ráírok, vàlaszol, de ô maga már nem úgy ír Mont élôtte. Megkérdezte hogy van-e lelkiismeretfurdalásom a történtek miatt, írtam h nincs, ô azt írta, neki van egy kicsit. Kérdeztem hogy megbánta-e, azt írta, hogy na azt nem:) Újra elôkerült a hoteles téma és írta hogy kíván. Megbeszéltünk egy szexidôpontot, amire egy nappal elôbb rákérdeztem nála, hogy akkor áll-e még. Azt láttam h láttam de egyáltalán nem válaszolt és így nem is lett a hotelbôl semmi. Én ezek után már tényleg nem vàgom h mi van, írni nem akarok neki, azt neki kéne ha akar tôlem valamit ezek után. Továbbra is követ Instán, mondjuk a képeimet már nem làjkolja. Nyilván nem lehet bele látni a fejébe, de srácok, es most mi??:D Ti mire saccoltok? Szerintetek 'jön még az én utcámba'? :D2016. jún. 19. 12:09
31/44 A kérdező kommentje:
:D azigen! És ha lesz* pom az neked mit fáj??:D Komolyan, ha a barátommal teszem, akkor jól vagy ha meg csalok akkor beléd áll otthon a fájdalom vagy mi? Mégis mi közöd hozzá, hogy kivel fekszem le és kit cumizok le?? A kérdés másról szólt, drága. Elég paraszt dolog így kifejezni magad, engem se érdekel, hogy ki fia borjával nyomod, az de hogy hogy és az se hogy a pasid-e vagy másod.
2016. jún. 19. 21:05
33/44 anonim válasza:
Tehát te most megmagyaráztad, hogy csak azért, mert minden f.s.t lesz..sz ami szembejön, éretten gondolkodsz, aki meg nem ezt teszi, az meg nem? :D Itt nem az a baj, hogy "közkincs" vagy, és tulajdonképpen az k.r meg, aki akar, mert ez a nők egy jelentős részénél általános, hanem az, hogy te erre büszke is vagy! :D Hát nézd, lehet hogy a srác rájött, hogy te csak erre vagy jó, és másra nem. :D Vannak ilyen lányok, akiket Isten is arra teremtett, hogy csak használják őket. :D
34/44 anonim válasza:
Megkapott.Egynek jó volt,de nem akar többet.
Viszont ahhoz gyáva,hogy ne bántson meg.
Vagy valóban megszólalt a lelkiismerete.
Bár kétlem!
35/44 anonim válasza:
Lehet hogy nem tartod érett dolognak az erkölcsi kioktatást, de te magad is lélekben egy buta, naiv és végtelenül könnyűvérű kislány vagy. Kívánom veled is minimum ezt tegyék. Undorító.
36/44 anonim válasza:
Szerintem is csak talonba tart hogy néha ha ugy gondolja akkor dugtok egy jót és kész.
Nem szép dolog amit tettél de ez csak rád tartozik és nem a kommentelőkre.
37/44 A kérdező kommentje:
Örömmel jelentem, hogy azóta beszéltünk és egyszerűen csak fél, hogy lebukik... Viszont megint chat sexeltünk:)
2016. júl. 10. 08:25
38/44 anonim válasza:
Kedves Kerdezo!
Orommel hallom hogy orgazmusod utjaba csak a pasi felelme allt.
De meseld mar el hogy vettetek fel ujra a kapcsolatot?
39/44 icu75 válasza:
Undorító "legalja" nő vagy,majd a sors visszaadja neked a sz.art amit most csinálsz,de duplán! Minek vagy kapcsolatban ha neked nem fontos a hűség? Állj csak oda Apuci elé és mondd meg neki hogy mától "nyitott" kapcsolatban éltek aztán vagy jó neki,vagy elhagy.
40/44 anonim válasza:
mi baj van a barátoddal? :0
az állatias ösztönökről meg annyit, hogy ők utódnemzés céljából teszik. másrészt emberek vagyunk, nem állatok és tiszteljük már meg a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!