Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek a helyzettel?
Figyelt kérdés
Hetvegen eleg kozel kerultem egy srachoz.Szex nem volt, de majdnem...Jo par orat elvoltunk..Homlokon puszilt, kezen fogva setaltunk, sokat beszelgettunk is.Aztan facen ra irtam, semmi.Bejeloltem, semmi.Majd tegnap taliztunk, es mondta, hogy 3 eve x honapja x napja egyutt vannak egy lannyal de ugy, hogy csak 4-5 havonta talalkoznak.A baratai mondtak, hogy a csaj meg sem erdemli, hogy szeresse.Eleg belsosegesen elbeszelgettunk tegnap.Mondta, hogy nem szokott lelkizni, de en kihoztam belole.Soha nem is csalta meg meg a lanyt.De en kihoztam ezt is belole.Mondta, hogy szep no vagyok.Meg szivesen baratkozna velem innestol.Szoval megeri varnom ra, hatha inkabb engem valaszt vagy sem?Egyik kezevel eltol, a masikkal meg magahoz huz.Nem tudok kiigazodni rajta.Egyebkent a lany vmi uton modon olvasta az uzimet, es vitaztak is kicsit.Kerdeztem, h elfogja e mondani neki ami volt koztunk, mondta, hogy szemelyesen el kellene mondania2016. jún. 21. 12:51
2/12 October15 válasza:
Milyen érdekes.. :D Sosem láttam még olyat, hogy valaki azt mondja egy lánynak, hogy "nem szoktam lelkizni és te sem hozod ki belőlem úgyhogy szia mert van bnőm..". :D Figyelj ha kanyar nélkül beszpod akkor várjál rá nyugodtan nekem aztán ugyan m1. :D De azért néha lehet nem ártana gondolkodni. Azt meg, hogy ki és kit érdemel meg ne te és a "barátai" akarják már eldönteni. + Vajon mennyi idő múlva gondolják majd úgy, hogy te sem érdemled már meg úgyhogy szabadon mászkálhat más csajok után?:)
3/12 anonim válasza:
Megcsalásnál még sose hallottam olyat, hogy
"hé amúgy tök jó minden, eszem ágába sincs szakítani a barátommal/barátnőmmel, túl kényelmes meg amúgy is túl gyáva vagyok, de néha jól esik a sírás eredményeképp egy kis figyelmet,nemi szervet, etc-t kapni. Igazából minden alkalmon kapva-kapok, de természetesen a számláló mindig újraindul valamilyen okból kifolyólag(éppen milyen okból...), így mindig azt mondom, hogy ez az első, és mindezt te hozod ki belőlem."
Mindig van valami etetés, kábítóduma.
"Kerdeztem, h elfogja e mondani neki ami volt koztunk, mondta, hogy szemelyesen el kellene mondania"
Hát igen...:D Hogyne
4/12 A kérdező kommentje:
Ok :D minden vilagos szamomra.Magyaran Qrvara nem akar semmit!Koszonom!
2016. jún. 21. 13:41
5/12 A kérdező kommentje:
Amugy meg most jottem ki egy csunya szakitasbol, szoval kozoltem vele, h csak szexet akarok tole neha neha
2016. jún. 21. 13:48
7/12 October15 válasza:
De akar, szexet. :D Úgyhogy van közös nevező.. de ha már úgyis csak szexet akarsz akkor keress valaki olyat akinek a szexel nem asszisztálsz a félre qráshoz.
8/12 A kérdező kommentje:
Utolso kommentelo:Ez ket emberen mulik...Mar megcsalta velem ugy, hogy nem mondta van noje...Szoval nem erzemhibasnak magamat, ha ezek utan szexelnek vele..Ram se gondolt soha senki mikor a pasimra masztak..Ugyhogy ha kellek neki, hidd el, nem fogom visszautasitani ha arrol van szo...
2016. jún. 21. 14:14
9/12 October15 válasza:
Kérdező: Kedves egészségedre. :) De ez esetben mi értelme a kérdésnek?
10/12 A kérdező kommentje:
Mind1...hosszu
2016. jún. 21. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!