Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kedves lányok, ha fejre úgy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves lányok, ha fejre úgy nézek ki mint Brad Pitt, de sajnos nagyon alacsony (160cm alatt) vagyok ez mennyit számít?

Figyelt kérdés

2016. jún. 24. 01:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Nekem is volt 160 cm-es párom, én 157cm vagyok. Egyetlen hátránya volt, h max 3 centis magassarkút vehettem fel.
2016. jún. 26. 16:43
 12/16 anonim ***** válasza:
11%
Nézhetsz úgy ki, mint Brad Pitt, ha egy csaj társaságában nem tudsz megszólalni, nem vagy vicces, nem tudod eladni magad sz.rt sem érsz.
2016. júl. 23. 16:55
 13/16 anonim ***** válasza:
Nagyon nem jön be Brad Pitt..semmi esélyed.
2016. júl. 23. 17:19
 14/16 anonim ***** válasza:

Ha az arcod helyes és magabiztos vagy akkor hidd el találhatsz lányt magadnak.

Egyik fiu ismerősöm is kb akkora mint te és tapadnak rá a csajok még a magasak is. Egyszeruen azert mert helyes es magabiztos.

2016. júl. 23. 17:23
 15/16 Svenvath22 válasza:
Én pár centivel magasabb vagyok mint te de egy dolog biztos nem az a lényeg hogy mekkora vagy hanem hogy milyen ember! Nekem is volt 180cm magas barátnőm! Attól hogy valaki alacsony nem kevesebb senkitől!! Ennyi ;)
2016. júl. 23. 18:29
 16/16 anonim ***** válasza:
Pitje nem is jóképű,hüp hüpp
2016. aug. 2. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!