Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett ekkora divat a bdsm?
Magas, sportos, 36 éves férfi vagyok. már egyetemistaként fordítottam novellákat és tényleg sokmindent kipróbáltam a domináns oldalon.
Most, ha szétnézek: rengeteg embert érdekel a dolog, de a valóságban megfutamodnak azok, akik itt a neten hatalmas szájjal hirdetik sub - swich- domina - létüket. Ezt az irányt is utólérte a divatmajmolás?
U.i.: Egy hosszabb kapcsolat után néztem körbe, és kissé szomorúvá tett a dolog.
Szürke Krisztián óta lett ekkora divat a Bdsm.
Tessék egy kielégítő válasz.
Azóta minden feleség,barátnő, tini lány arra vágyik ,hogy jön a herceg fehér nem nem lovon hanem audin, és jól elporolja a feneküket nadrágszíjjal ,de csak pont annyira ahogy ők akarják, selyem sállal beközi a szemüket és egy gyertya fényes vacsora után lágy szeretkezés egy vad kikötözős szexben tornyosul ahol elcsattan egy-két erősebb paskolás is.
Tanulság:
Az élet kicsit más ,mint a könyv/film.
A BDSM jelenetek valóban fájhatnak, és valóban megmarad a nyoma ha úgy csinálják, vannak hangok-érzések-személyes kontakt, és nincs zenei aláfestés.
#12- Don.01
Na végre valaki! -le meri már írni a pasik közül is,hogy ez a műfaj nem egy rózsaszín habos torta koktél cseresznyével a tetején....
Egyébként a kevésbé körgalléros "hercegek" - audi nélkül... -tömegközlekedésen stb is el vannak tévedve a domina utáni vágyódás terén.
#6-os voltam
#14. -még a végén megverlek.
(vagy mégse... )
Engem is erdekel ez a vilag, beszelgetek is errol szivesen...nade itt azert tobb fogyatekossal talalkoztam, mint rendes emberrel. Mar ovakodom a levelezestol is, mert valahogy annyi a negativ tapasztalat.
Amugy sokan hiszik magukrol, hogy ok mekkora domok,dominak/szolgak viszont nem tudjak mit jelentenek ezek a szerepek, ne vedd oket komolyan. Szoval nem lett divat csak nagy a fogalomzavar egyes emberek fejeben, ami ugye sajnalatos, mert azt hinned talaltal magad melle (=ala/fole) illo tarsat...aztan megse :"D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!