Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jogosan akadt ki ennyire a pasim?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan akadt ki ennyire a pasim?

Figyelt kérdés

(elore is bocsi az ekezetek hianyaert, remelem azert ertheto) :/

szorakozohelyen voltunk es elment venni nehany italt, en kozben tancoltam ugy mint barki mas.

egy masik pasi odajott hozzam hatulrol es megfogta a csipomet en pedig tovabb tancoltam vele egyutt.

amikor visszajott a parom, osszeveszett a sraccal pedig semmi sem tortent, nem csokoloztunk, nem is fogdosott csak tancoltunk. odaig fajult hogy a biztonsagiak kikuldtek oket es azota nem is akar beszelni velem :c

2016. jún. 26. 22:18
1 2
 1/12 RRR ***** válasza:
48%
szerintem nem
2016. jún. 26. 22:19
 2/12 anonim ***** válasza:
51%
Betáncoltál volna az ágyába is mi? :D
2016. jún. 26. 22:19
 3/12 anonim ***** válasza:
74%
Hát igen jogos,mivel nem tapizott,de azért még is megfogta csípődet,amik a palik szemében tapi :)
2016. jún. 26. 22:20
 4/12 anonim ***** válasza:
97%
Valamelyest igaza volt a párodnak, ez egyénfüggő ki hogy reagálja le. Az ő fejével gondolkodva egy percre hagyom ott és máris mással táncol.. engem konkrétan nem érdekel de a te párod illett volna ismerd mire hogy reagál
2016. jún. 26. 22:21
 5/12 anonim ***** válasza:
97%

Jogosan!! Ne haragudj mar de egy percre hagy egyedul a parod, es te roggton egy full ismeretlennel tancikalsz?

Hat ha van parom eszembe nem jutna idegenekkel szorakozohelyen tancikalni.

Egy ismerossel, regi haverral oke, ha teljesen barati, na de igy...

2016. jún. 26. 22:28
 6/12 anonim ***** válasza:
73%
nem táncolhatsz így más palikkal. nem érdekes h csak a csípődet fogta. a csípőd is a tested egy része. a tested semelyik részével sem táncolhat más pali.
2016. jún. 26. 22:35
 7/12 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem is tok jogos volt. Azert - nem tudom hany eves vagy - de azt hogy mi fer bele a kapcsolatotokba illett volna tudnod.

Megbantottad, mi a fenenek kell vadidegenekkel ugy tancikalni hogy kozben tapogat? Gondolom nem versenytancos vagy - ott azert nem lenne gond, de megis mit gondoltal?

Ergo igen, jogosan akadt ki. Igazabol en azon akadnek ki hogy nem erted hogy min akadt ki.

2016. jún. 26. 22:57
 8/12 anonim ***** válasza:
96%
Legkozelebb te menj ki piaert es remelem a pasid egy masik csaj derekat fogva fog tancolni es latod. Jogosan akadaz majd ki?
2016. jún. 26. 23:12
 9/12 anonim ***** válasza:
67%
jogos. ha barátod / barátnőd van akkor másnak coki! Vagy legalábbis Legyen meg a tisztes távolság! amúgy abszolút te vagy a hibás.
2016. jún. 26. 23:39
 10/12 anonim ***** válasza:

Nem a pasival vesztem volna össze hanem veled!

Miért nem mondtad a pasinak, hogy bocs de nem?

Szerintem neked sem tetszett volna fordítva?

2016. jún. 27. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!