Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan akadt ki ennyire a pasim?
(elore is bocsi az ekezetek hianyaert, remelem azert ertheto) :/
szorakozohelyen voltunk es elment venni nehany italt, en kozben tancoltam ugy mint barki mas.
egy masik pasi odajott hozzam hatulrol es megfogta a csipomet en pedig tovabb tancoltam vele egyutt.
amikor visszajott a parom, osszeveszett a sraccal pedig semmi sem tortent, nem csokoloztunk, nem is fogdosott csak tancoltunk. odaig fajult hogy a biztonsagiak kikuldtek oket es azota nem is akar beszelni velem :c
Jogosan!! Ne haragudj mar de egy percre hagy egyedul a parod, es te roggton egy full ismeretlennel tancikalsz?
Hat ha van parom eszembe nem jutna idegenekkel szorakozohelyen tancikalni.
Egy ismerossel, regi haverral oke, ha teljesen barati, na de igy...
Szerintem is tok jogos volt. Azert - nem tudom hany eves vagy - de azt hogy mi fer bele a kapcsolatotokba illett volna tudnod.
Megbantottad, mi a fenenek kell vadidegenekkel ugy tancikalni hogy kozben tapogat? Gondolom nem versenytancos vagy - ott azert nem lenne gond, de megis mit gondoltal?
Ergo igen, jogosan akadt ki. Igazabol en azon akadnek ki hogy nem erted hogy min akadt ki.
Nem a pasival vesztem volna össze hanem veled!
Miért nem mondtad a pasinak, hogy bocs de nem?
Szerintem neked sem tetszett volna fordítva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!