Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, akiknek sok elvárásuk van a nőkkel szemben a szex terén! Ti mit tudtok nyújtani a nőnek cserébe?
Vannak olyan nők is akiknek mindenféle fura elvárásaik vannak a férfiaktól.
Ilyen például a mostanában elterjedt bdsm. Nem élvezik a szeretkezést, ha nem alázom meg őket annyira, hogy sírjanak. Van olyan nő, aki csak teljesen borotvált testtel hajlandó lefeküdni. Van akinek a méret a fontos. Lehetne sorolni.
Ne hogy azt hidd, hogy női oldalon nem léteznek ez ilyenfajta fura elvárások.
Foglalkozz értelmes emberekkel és nem lesz problémád ilyesmikkel. Ezt tudom tanácsolni. :)
Szerintem tiéd volt az előbbi kérdés is, ott a 7es válaszoló vagyok.
szivesen beszélgetek priviben is, ilyen témáról, mindenféle ismerkedési szándél nélkül!!!
Kapcsolatban a feleknek közösen kell kialakítani a szexuális szokásaikat, úgy hogy mindkét félnek megfeleljen, sőt nem elég ennyiben maradni, hanem folyamatosan változtatni is kell :) Nem csak a pasik, hanem a nők részéről is.
Te meg megint jössz itt csak a férfiakkal, mintha minden az ő hibájuk lenne.
Annyiban igazad van hogy sok pasi eszméletlen béna szexben, halvány segédfogalma sincs róla hogy működik a nő szexuális téren, és sokszor azt hiszi, hogy a szexkultúrát extremitással kell pótolni.
Nem pótolni kell, hanem ha van szexkultúra, akkor jöhetnek a mindkét fél számára vonzó extrémebb dolgok is.
De elárulom neked, nem kell olyan pasival maradni aki csak kényszeríteni akar valamire, bármire, nem csak szexben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!