Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a magukat nőnek mondók hány százaléka valójában férfi itt?
Nekem nagyon gyanúsak ebben a kategóriában bizonyos magukat nőnek vallók válasza.
Például néha olyanokat irkálnak, hogy: "Imádom az anált nagy néger kukikkal elölről és hátulról is" stb. Talán nem pont ilyeneket, de hasonlókat néha szoktam olvasni. Márpedig ilyeneket egy nő (hacsak nem ez a munkája) soha nem akarna. Nincsen nő aki szereti az anált (talán minden ezredik, na meg amelyiknek ez a munkája).
És hasonló szempontból is vannak felettébb gyanús válaszok/kérdések is melyeket állítólag nő írta, de egyértelműen lerí róla, hogy ezt csakis férfi írhatta.
Szerintem ez azért van mert talán a meleg férfiak így próbálnak huncutkodni, vagy ki tudja?
Nektek mi az álláspontotok?
#10:
Engem meg nőnek néznek és állandó privátokat kapok. Olyan válaszra, amiben egyszerűen csak a témával kapcsolatban válaszolok és a nemem érdektelen, így fel sem tüntetem.
Eddig 2 alkalommal tévedtem, az összes többi alkalommal kiszűrtem, ki van a kérdések-válaszok mögött. A megfogalmazási módból, helyesírásból, szóhasználatból, stilisztikából, írásképből le lehet szűrni, hogy kamu. Ha kicsit is értesz ezekhez a dolgokhoz.
Másrészről a legérekesebb, hogy annyi 18/L van ezen az oldalon, mint sehol más fórumon. Ez is gyanús, esetleg még olyan állhat fent, hogy nincsenek 18 évesek, ha valójában lányok is, csak a szabályzat miatt írják oda, hogy ne töröljék a kérdést.
Én nő vagyok tényleg.
És a kamunői válaszokat elég könnyű kiszűrni, legalábbis én még nem futottam bele más neműbe mint gondoltam.
Az k..rva élet, hogy "cukilányka00" vagy hogy a francba hívják, egy pasi, a többiről viszont nehéz megmondani.
Mondjuk az ilyen túlzottan szubmisszív "azért élek, hogy szolgáljam a pasim <3 <3" típusú hozzászólók tényleg elég gyanúsak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!