Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van pasim, de mégis ki akarom próbálni mással, mit tegyek?
#9: te szerintem tévhitben élsz a "szétjáratott" puncikkal kapcsolatban.
"nagyon szeretem"
Legalább önmagadnak ne hazudj már.
És akkor engem ba**ak le mert pont az ilyenek miatt nem kezdek szüzikékkel.
Ne bántsátok már szegény kérdezőt, inkább örüljetek neki hogy igyekszik tenni a kapcsolatáért ahelyett hogy félrelépne.
Kérdező, milyen a szexuális életetek? Mennyire gyakori, mennyire változatos? Szinte biztos, hogy ki tudtok belőle hozni a jelenleginél többet, ami elégedettséget eredményezne. Ehhez őszinte kommunikáció kell, némi türelem és bátorság is :)
Ki nem sz***ja le? Akkor szakítson és azzal dug, akivel akar.
15:
Nagyszüleim megtették hogy az elsővel házasságra léptek, akikkel szexeltek is. (Esélyesen a tieid és a legtöbbünkéi is.) De valószínűleg ők mind idióták voltak
De. Főleg papa. Ők is emberek. Nem éltek akkor még álomvilágban és nem Disney-meséken és nyugati romantikus-vígjátékokon nevelkedtek, tudták milyen a valódi élet.
De normálisan felnevelték a gyerekeiket szeretetben egy életen keresztül és az életük végére is kézen fogva jártak, támogatták egymást és együtt élték le az életüket. Nem voltak az elvárásaik sem óriásiak sem a férfiaknak, sem a nőknek.
A mai 30-50 éves szingli generációból csodálatos lesz hogy a többségük egyedül fog magányosan meghalni évtizedes szerető pár nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!