Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van pasim, de mégis ki akarom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van pasim, de mégis ki akarom próbálni mással, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szóval, nekem már 2 éve van pasim, és nagyon szeretem, de vele csináltam eddig csak, ő volt az első, soha nem csináltam mással, és a kérdés az lenne hogy mit tegyek, érdekel, hogy milyen mással csinálni ? ...milyen érzés "kisebbel" ( most pénisz méretről beszélek ) , vagy akármi, eddig csak őt éreztem, de megcsalni se akarom, mert nagyon szeretem tényleg !, csak mit tegyek az érzéssel ?

2016. jún. 29. 12:08
1 2 3
 11/21 PearlDiver ***** válasza:

#9: te szerintem tévhitben élsz a "szétjáratott" puncikkal kapcsolatban.

[link]

2016. jún. 29. 13:13
 12/21 A kérdező kommentje:
10-es ezt had döntsem el én, ha értetted volna a kérdést nem mondanád ezt, én azt ondtam hogy nagyon szeretem , és hogy mit tegyek az érzés ellen, nem akarom megcsalni félre értés ne essék , csak a gondolat van meg h milyen mással
2016. jún. 29. 13:37
 13/21 anonim ***** válasza:
Ha nagyon szeretnéd,nem akarnád más pasi farkát! Na erről ennyit!
2016. jún. 29. 13:51
 14/21 anonim ***** válasza:

"nagyon szeretem"

Legalább önmagadnak ne hazudj már.

És akkor engem ba**ak le mert pont az ilyenek miatt nem kezdek szüzikékkel.

2016. jún. 29. 14:03
 15/21 anonim ***** válasza:
Jóhogy ki akarja próbálni mással is. Kíváncsi! Ti miért nem vettétek feleségül az első nőtöket?
2016. jún. 29. 14:06
 16/21 PearlDiver ***** válasza:

Ne bántsátok már szegény kérdezőt, inkább örüljetek neki hogy igyekszik tenni a kapcsolatáért ahelyett hogy félrelépne.

Kérdező, milyen a szexuális életetek? Mennyire gyakori, mennyire változatos? Szinte biztos, hogy ki tudtok belőle hozni a jelenleginél többet, ami elégedettséget eredményezne. Ehhez őszinte kommunikáció kell, némi türelem és bátorság is :)

2016. jún. 29. 14:07
 17/21 anonim ***** válasza:
55%

Ki nem sz***ja le? Akkor szakítson és azzal dug, akivel akar.

2016. jún. 29. 14:10
 18/21 anonim ***** válasza:

15:

Nagyszüleim megtették hogy az elsővel házasságra léptek, akikkel szexeltek is. (Esélyesen a tieid és a legtöbbünkéi is.) De valószínűleg ők mind idióták voltak

2016. jún. 29. 14:28
 19/21 anonim ***** válasza:
Utolsó. Szerinted nem dugtak félre és nem jártak szeretőkhöz?
2016. jún. 29. 14:40
 20/21 anonim ***** válasza:

De. Főleg papa. Ők is emberek. Nem éltek akkor még álomvilágban és nem Disney-meséken és nyugati romantikus-vígjátékokon nevelkedtek, tudták milyen a valódi élet.

De normálisan felnevelték a gyerekeiket szeretetben egy életen keresztül és az életük végére is kézen fogva jártak, támogatták egymást és együtt élték le az életüket. Nem voltak az elvárásaik sem óriásiak sem a férfiaknak, sem a nőknek.

A mai 30-50 éves szingli generációból csodálatos lesz hogy a többségük egyedül fog magányosan meghalni évtizedes szerető pár nélkül.

2016. jún. 29. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!