Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik! Mennyi idő mire elmente...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Mennyi idő mire elmentek, ha egy csaj kézimunkázik nektek?

Figyelt kérdés
Vicceskék kedvéért nem horgolásra gondoltam. :D
2016. jún. 30. 00:42
1 2
 1/12 Interferencia ***** válasza:
20%
Hova?
2016. jún. 30. 00:47
 2/12 anonim ***** válasza:
Változó. Néha hosszú. De ez nem azt jelenti, hogy nem élvezem. Kicsit ilyenkor eszembe jut, hogy kemény meló lehet neki, bírja e még a kis keze.
2016. jún. 30. 00:48
 3/12 A kérdező kommentje:
Első válaszoló cseles, nagyon cseles :D Másodiknak köszi :)
2016. jún. 30. 00:51
 4/12 anonim ***** válasza:
Amíg meg nem unom.
2016. jún. 30. 01:12
 5/12 anonim ***** válasza:
Változó. Pl. moziban gyorsan megy a dolog, otthon lassabban.
2016. jún. 30. 01:15
 6/12 anonim ***** válasza:
Egy örök élet. 23 éves vagyok de még csak 1 lánynak 1x sikerült. de akkor is nagyon sokáig csinálta. nem is emlékszem hányszor cserélt kezet. :D
2016. jún. 30. 02:26
 7/12 anonim ***** válasza:
Nőként írom hogy teknikától függ ha közben a száját is használja akkor hamarabb. De általában egy 5-10 perc. De ha tovább csinálom páromnak és még nem ment el általában az a vége hogy nem bír magával és beteszi és inkább punciba megy el. Lök kettőt és már el is durrant ;) De ha nem húzom sokáig akkor az együttlét 20-30 percesek igy lehetőség van egy nap több alkalomra ;) 22 N
2016. jún. 30. 08:21
 8/12 anonim ***** válasza:
Izgalomtól és technikától függ. Pár perctől akár 10-20 percig is akármennyi lehet. Ha kívánós vagyok, a helyzet izgató a lány ügyesen csinálja, akkor volt már olyan, hogy 1-2 perc kellett és már majdnem vége volt csak a kezétől (de megálltunk és folytattuk nem csak kézzel).
2016. jún. 30. 10:55
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Csak azért kérdeztem, mert múltkor csináltam a barátomnak, és két perc alatt vége volt, holott szex közben 20-25 percig is simán bírja, így nem értettem a dolgot. :)
2016. júl. 2. 09:56
 10/12 anonim ***** válasza:
Háát több dologtól is függ :) Például hogy utoljára mikor volt orgazmusom, mennyire izgat fel előtte a csajszi, mennyire szép a csajszi, mennyire csinálja ügyesen, használ-e hozzá valami síkosítót :D Szóval lehet ez pár perc, szökőkutas eredménnyel, de lehet fél óra is, úgy hogy már görcsöl szerencsétlen kezecskéje, nekem meg kisebesedik a fénykardom :D
2016. júl. 6. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!