Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti mit gondoltok?
Hulyeseget irsz.
Nrhany aberralt allat tullihegi ezt a szuzesseg dolgot, aminek az lehet az oka gyengek az agyban, szexben s ez egy szuzlanynak ne problema mert nincs osszehasonlitasi alapja, s ugy is a fajdalomtol parazik. Stb.
Nekem ferfikent a rutinos no, akinek mar vannak tapasztalatai igy igenyei is, cserebe tudja hogy kell tennie a dolgokat az agyban es nem csak deszkakent fekszik.... Na az tobbet er barminel.
Egy lany a szuzesseget olyannal veszitse el aki szerelmes bele, s ne csak a lany legyen szerelmes...
40f
Mi az, hogy nem értékes???? Minden ember értékes (igaz vannak akik 1-2 filléresek, de ők is érnek valamennyit) attól meg, hogy nem vagy szűz értékes vagy különbem is attól értékes valaki ahogy viselkedik, milyen a személyisége
20/F
nekem teljesen mindegy, hogy szűz-e vagy sem.
30/F
Nem tekintem a nőket tárgynak.
A szüzessegük pedig nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!