Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Milyen érzés egy szűzben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Milyen érzés egy szűzben lenni? Lányok! Milyen érzés mikor először hatol belétek valaki? Nagyon fáj?

Figyelt kérdés
El tudjatok dönteni hogy mikor szűz valaki es mikor nem? Melyiket szeretitek jobban?
2017. okt. 29. 22:56
 1/9 anonim ***** válasza:
33%
"Szűzben" nem tudsz lenni, de a kötekedést félretéve olyan, mint "nem szűzben", csak nehezebb bejutni. Kényelmesebb ha nem az szerintem.
2017. okt. 30. 00:00
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nekem nem fájt az első alkalom, mert a szerelmemmel előtte 2-3 hónapig csak petting volt, szép fokozatosan egyre több ujj került belém, így amikor a péniszre került a sor, már csak enyhén kellemetlen volt a dolog. Az is kizárólag az elején, szóval ha okosan csinálják, nem kell fájnia az első alkalomnak sem:) 20/N
2017. okt. 30. 00:40
 3/9 anonim ***** válasza:
22%
Nem volt jó mert nem volt a méretem.Egy másikban igen mert tövig csúsztam.F.
2017. okt. 30. 02:30
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Kibírható, nem fáj annyira. De a partneredtől is függ.
2017. okt. 30. 06:17
 5/9 anonim ***** válasza:
19%
Nem tudom de baromira kipróbálnám 34F
2017. okt. 30. 07:07
 6/9 anonim ***** válasza:
92%

Nekem feszítő és fájdalmas volt

Azt hittem szétszakadok

23N

2017. okt. 30. 08:14
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Voltam már szűz lánnyal. Nekem nagyon méretes és vastag a péniszem, ezért a lánynak és nekem is szenvedés volt a bejutás.
2017. okt. 30. 10:27
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes volt és enyhén feszítő, de ezen kívül semmi extra.
2017. okt. 30. 10:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Először olyan volt a szex mintha egy gumigyűrűt görgetnének le-fel a farkamon. Nem is bírtam sokáig.
2017. okt. 30. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!