Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen érzés egy szűzben lenni? Lányok! Milyen érzés mikor először hatol belétek valaki? Nagyon fáj?
Figyelt kérdés
El tudjatok dönteni hogy mikor szűz valaki es mikor nem? Melyiket szeretitek jobban?2017. okt. 29. 22:56
1/9 anonim válasza:
"Szűzben" nem tudsz lenni, de a kötekedést félretéve olyan, mint "nem szűzben", csak nehezebb bejutni. Kényelmesebb ha nem az szerintem.
2/9 anonim válasza:
Szia! Nekem nem fájt az első alkalom, mert a szerelmemmel előtte 2-3 hónapig csak petting volt, szép fokozatosan egyre több ujj került belém, így amikor a péniszre került a sor, már csak enyhén kellemetlen volt a dolog. Az is kizárólag az elején, szóval ha okosan csinálják, nem kell fájnia az első alkalomnak sem:) 20/N
3/9 anonim válasza:
Nem volt jó mert nem volt a méretem.Egy másikban igen mert tövig csúsztam.F.
4/9 anonim válasza:
Kibírható, nem fáj annyira. De a partneredtől is függ.
5/9 anonim válasza:
Nem tudom de baromira kipróbálnám 34F
6/9 anonim válasza:
Nekem feszítő és fájdalmas volt
Azt hittem szétszakadok
23N
7/9 anonim válasza:
Voltam már szűz lánnyal. Nekem nagyon méretes és vastag a péniszem, ezért a lánynak és nekem is szenvedés volt a bejutás.
8/9 anonim válasza:
Érdekes volt és enyhén feszítő, de ezen kívül semmi extra.
9/9 anonim válasza:
Először olyan volt a szex mintha egy gumigyűrűt görgetnének le-fel a farkamon. Nem is bírtam sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!