Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elmondjam a barátnőmnek, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a barátnőmnek, hogy megcsaltam?

Figyelt kérdés

Éjszaka úgy alakult, hogy lefeküdtem egy másik lánynal, amely jól esett de most bűntudatom van. Este fogok találkozni a barátnőmmel és azért kérdezem elmondjame neki? Olyan típus vagyok aki szereti a nőket, meg is fordulok mindegyik után az utcán, de eddig még nem csaltam meg senkit :(

22-f

2018. nov. 3. 13:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
81%

"erre nem mondhattam nemet"

Ez után a mondatod után teljesen nyilvánvalóvá vált,hogy neked még nem való kapcsolat,még nem vagy elég érett hozzá.

Azon elgondolkodtál már,hogy hogyha egyszer nem tudtál nemet mondani,akkor hány ilyen alkalmat kell majd megbocsátania a szerencsétlen,megalázott barátnődnek a jövőben?

Van ennek értelme?

Te egyelőre képtelen vagy a monogámiára,a barátnődet pedig folyamatosan megalázod emiatt.Segítek:semmi értelme nincsen!

2018. nov. 3. 14:57
 12/17 anonim ***** válasza:
84%

Súlyos tévedés... ha szeretnéd nem csaltad volna meg!

20 L

2018. nov. 3. 15:28
 13/17 anonim ***** válasza:
5%
En nem mondanam el. A buntudat meg majd idovel ugyis elmulik.
2018. nov. 3. 15:58
 14/17 anonim ***** válasza:
81%
Elnézve mindazt, amit eddig írtál, a te esetedben nagyjából 102% (2%-os hibahatárral) az esélye annak, hogy megismétlődne a megcsalás a jövőben, ha együtt maradnátok. Nem veszed komolyan ezt a kapcsolatot, és beszélsz, mint aki szerint kötelessége megérteni ezt egy nőnek, hiszen "a férfiak már csak ilyenek". Így én is azt mondom, hogy nincs sok értelme folytatnotok.
2018. nov. 3. 18:46
 15/17 anonim ***** válasza:
*és ÚGY beszélsz
2018. nov. 3. 18:46
 16/17 anonim ***** válasza:
56%

Nyilván ez az internet, itt messziről jött ember pedig az mond,.. bocsánat ír.. amit akar.

De ha mégis igaz akkor sajnos gondok vannak

Mert manapság akkora neofeminizmus korszakát éljük, ahol a pasik lassan ki vannak nézve sőt a társkeresésben is ők húzzák a rövidebbet.

Vannak akik tempóznak igyekeznek megfelelni, de vannak ilyen megcsalós kisbáránykák is.. akik miatt a nők hajlamosak a normálisakat egy kalap alá venni..

Globális a véleményem, hogy a nők bizony sokszor lépnek félre, de mindig rá tudják fogni, hogy bezzeg a férfiak is , mert ahogy a kedves kérdező is mutatja, vannak köztünk is lelkiismeret nélküli egyedek..

Hiába is küzdök néha a férfi nem megbecsüléséért, törött szívű komplexusos nőszemélyeknél , sajnos mindig akad valaki aki miatt igazat kell adnom, hogy igen, mi is szemetek vagyunk.

szomorú valóság a 21. századból, ahol a megcsalás már olyan alapdolog, mint egy kézfogás

köszönjük Való világ, Éden Hotel, Facebook, Snapchat, Instagram, komplett média és internet világ, Felelőtlen szülők.

Egy érzelemmentes világot hoztunk mi létre emberek! És ez most üt vissza ránk!

2018. nov. 3. 20:10
 17/17 anonim ***** válasza:
27%

Azt hiszed, hogy ő elmondaná neked? Egy frászt. Simán letagadná, és lelkifurdalása sem lenne.

Ha jót akarsz magadnak, akkor hallgass, és tagadj. Hidd el a barátnőd is ugyanezt teszi.

2018. nov. 4. 02:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!