Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, a Ti véleményetek szerint nekem szép lábaim vannak? F/m
2020. júl. 30. 17:27
32/80 A kérdező kommentje:
Ha finom, szőke szőrös, az nem baj. De ez a 21-es srác szerintem sportoló lehet, valószínűleg úszó, azoknak vannak ilyen szép formájú lábszáraik. A 21-esnek nagyon jól áll a csupaszság, irtó szexik így a lábai.
2020. aug. 11. 22:10
33/80 anonim válasza:
S a fekete szőr? Az is szexi tud lenni
34/80 anonim válasza:
Nekem van küldjek?
23 éves hetero
35/80 A kérdező kommentje:
Mit szeretnél küldeni, kedves heteró barátom? Képet a rövidnadrágos lábaidról? Azt küldhetsz, ha akarsz.
2020. aug. 11. 22:22
37/80 anonim válasza:
Szólj ha elélveztél a hokizásnál. Erre tudod verni a farkincádat, megengedem. Mert látom hogy fétises vagy. 😊😊😁😁
38/80 A kérdező kommentje:
Köszönöm a szexes képeket. Ha taliznánk, gyors borotválással indítanék, mert ha puszilgatnám a lábszáraidat, a szőrök szúrnák a puha arcomat. Márpedig a te lábaid is jó formájúak, szép az alakja a combodnak és a vádlidnak is. Nagyon jószívű és nagyvonalú vagy. Igazi gáláns úriember. És szenzációsan jó a lábad.
2020. aug. 11. 22:35
39/80 anonim válasza:
Pedig ez pont jól szoros láb. Nincs ezzel semmi gond.
Persze mindnekinek más jön be.
Ha nekem ilyen lenne osszetennem a két kezem
40/80 A kérdező kommentje:
Azt én is elismerem, hogy a formája gyönyörű. Szobrászati tökély. Akit ilyen szexi lábformával áldott meg az ég, az valóban összeteheti a két kezét.
2020. aug. 11. 22:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!