Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondolnátok, ha tudnátok a bi/meleg partneretekről, hogy BDSM kedvelő?
Én értékelném, mert én is az vagyok :D
29F
#10 kérdező!
nem vicc! bizony azok úgy voltak vele h na nesze kisb... ez való neked és úgy megtorkoztatták h végig öklendezett, ne viccelj, lenyomták neki ahogy tudták, de ők ezt úgy tekintették h ettől csak még macsóbbak h megszo..attak egy kisb--it. ennyi.
Hidd el, sok heteró fiú van ám, aki abszolút így gondolkodik, hogy amíg ő szopat és nem ő szop, addig az még macsó is, és nem lát benne semmi buxulást. na természetesen fordítva nem működne, ez egyértelmű.
#13: sztem nem kell sokáig keresned ... bár leginkább alkalom szüli az ilyen eseteket
kérdező: nézd, persze tele van ez is (mint minden más) komplett agyalágyulttal meg hazudóssal, de aztán hidd el, rájöttem én egy dologra: a való világ sokkal durvább, mint a fantázia, csak ugye ezek olyan dolgok, amiket soha a k.. életbe se fog senki beismerni. Mellesleg pont ezért tud működni, ezt se szabad elfelejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!