Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikusok! Szerintetek hány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusok! Szerintetek hány évesen a legvonzóbb egy nő?

Figyelt kérdés
jún. 16. 08:20
A kérdező szavazást indított:
16-20
20-25
25-30
30-40
40-50
50+
24 szavazat
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

Számomra a 30-40

32/n

Egyre vonzóbbak a 40 körüli nők ahogy idősödöm

jún. 16. 08:21
 2/13 anonim ***** válasza:
88%
30 körül, mert akkor már elég érett, de még elég fiatal. 35/N
jún. 16. 10:26
 3/13 anonim ***** válasza:
95%
Általában mindig a saját korosztályom tetszik.
jún. 16. 13:09
 4/13 anonim ***** válasza:
89%
40 felett :)
jún. 16. 21:51
 5/13 A kérdező kommentje:
Hát csak ámulok és bámulok☺️❤️ kicsit más a hozzáállás mint a hetero nők kapnak a férfiaktól
jún. 16. 22:56
 6/13 anonim ***** válasza:
27%

Egy 5éves intervallumnál azért sokkal hosszabb ideig.

18-35 az igazán szexi időszak. De utána sem kell a szekrénybe bújni. Persze sok függ az adottságoktól de randiztam már nagyon csini 46éves nővel is. Simán mondhatta volna,hogy csak 35-37.

jún. 17. 00:22
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
6-os, nekem nem fontos, hogy csini legyen és fiatalabbnak mondhassa magát. Ott már minden hurkácskának története van, van felfedezni való a testén.
jún. 17. 15:29
 8/13 anonim ***** válasza:
24%

Jak ne legyünk már álszentek. Nem rusnya emberkkel ismerkedünk!

Igenis kell,hogy csini legyen,ami elég tág fogalom azért!

jún. 17. 18:07
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Ronda nő is lehet csinos, ha szépen felöltözik, sminkel. Nem mindegy, hogy valaki csinos vagy szép is. És nem mindenkinek ugyanaz a szép. Ez nem álszentség, nekem sem a tipikus szépség ideál jön be.
jún. 17. 19:21
 10/13 anonim ***** válasza:

Elég szűkek az intervallumok. És persze konkrét nőtől is függ. Általánosságban 23-43 között írnám, de nyilván akad kivétel lefelé és felfelé is.

Én 24 vagyok, ha ez számít.

jún. 20. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Biszex/leszbikus nők/lányok! Melyik külföldi színésznőt vagy énekesnőt találjátok a legvonzóbbnak?

Persze több is lehet. Szimpla kíváncsiság, légyszi semmilyen (nem troll) véleményt ne pontozzunk le, mert ez relatív. Előre is nagyon köszönöm a válaszokat:)

Melyik életkorban a legvonzóbbak számodra a nők? Van számodra egyáltalán ilyen?

Alulra ha gondolod, azt is kommenteld be, hogy te hány éves vagy, és mennyi számodra az ideális min-max korkülönbség.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!