Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Volt már olyan hogy ismerkedés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan hogy ismerkedés közben reménykedtetek hogy sikerül az ismerkedés?De ahelyett hatalmas csalódás ért. 29N

Figyelt kérdés

jún. 25. 09:37
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
80%
Hogyne, rengetegszer
jún. 25. 09:47
 2/22 anonim ***** válasza:
77%

Ó persze.

Volt kellemetlen és volt vicces is.

jún. 25. 09:51
 3/22 anonim ***** válasza:
34%

Fuu ha tudnád hányszor volt ilyen. Nagyon kegyetlenek tudnak lenni a nők ilyen téren! (Tisztelet a kivételnek!)

34F

jún. 25. 09:56
 4/22 anonim ***** válasza:
57%

Bocsánat, nem néztem az alkategóriát 🫣

jún. 25. 09:57
 5/22 Life and Death ***** válasza:
74%
Mindenki életében előfordul az ilyesmi.
jún. 25. 10:14
 6/22 anonim ***** válasza:
53%
#3: De legalább nőkről írtál véleményt, így a válaszod végül is részben releváns. :)
jún. 25. 11:40
 7/22 anonim ***** válasza:
73%

#6 köszönöm, hogy így látod :)

jún. 25. 12:14
 8/22 anonim ***** válasza:
64%
Persze, nem is egyszer. Nehéz szűrni.
jún. 26. 07:23
 9/22 anonim ***** válasza:
66%
Nekem egyszer volt egy csaj aki egy ideig kábított hogy lehet köztünk valami elhivtam randizni csinaltam vacsorát vettem bort, dumaltunk aztan amikor oda kerültünk valahogy csak én csináltam neki amivel nem is lenne baj de utana közölte hogy nem akar tőlem semmit nem is tetszem neki, ami szinten nem baj csak akkor miert fogadja el a meghívást? Na mindegy kicsit ez rosszul esett 29/n
jún. 26. 12:27
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor előfordult már
jún. 28. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Van még értelme reménykednem párkapcsolatban?

33 éves vagyok, csak pár éve fogadtam el a leszbikusságomat. Próbálkoztam társkereséssel itt, appokon, más oldalakon és Facebookon is, de nem jött össze semmi. Zárkózott típus vagyok, nem igazán járok sehova (nem is nagyon tudnék hova, itt vidéken ahol élek, nem...

Leszbikus/Biszex találkozó Debrecen vagy környékén?

Van esetleg olyan lehetőség, ahol ilyen emberekkel lehetne találkozni, beszélgetni. 26L 🏳️‍🌈

Külföldön élő leszbikus nők, nektek könnyebb vagy nehezebb az ismerkedés, mint Magyarországon?

Külföldön élek és én nehéznek élem meg az ismerkedést. Az érzelmi és lelki része a legfontosabb nálam egy párkapcsolatnál és rá kellett jönnöm, hogy itt a felszínes társalgás az elterjedt. Legalábbis eddigi tapasztalatok alapján. A kulturális különbségek miatt se...

Vajon találok ilyet?

Jómagam is sérült vagyok, rengeteg kudarccal a hátam mögött. Ezért zintén sérült emberrel ismerkednék. Sérült alatt a következőket értem: 74es oq, nem meghatározott szorongás, skizoaffektív zavar. Szóval bőven van gondom, de ennek ellenére szeretnék társat találni a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!