Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan hogy ismerkedés közben reménykedtetek hogy sikerül az ismerkedés?De ahelyett hatalmas csalódás ért. 29N

válasza:Ó persze.
Volt kellemetlen és volt vicces is.

válasza:Fuu ha tudnád hányszor volt ilyen. Nagyon kegyetlenek tudnak lenni a nők ilyen téren! (Tisztelet a kivételnek!)
34F

válasza:Bocsánat, nem néztem az alkategóriát 🫣

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Érdekelnek a sztorijaitok! :)
33 éves vagyok, csak pár éve fogadtam el a leszbikusságomat. Próbálkoztam társkereséssel itt, appokon, más oldalakon és Facebookon is, de nem jött össze semmi. Zárkózott típus vagyok, nem igazán járok sehova (nem is nagyon tudnék hova, itt vidéken ahol élek, nem...
Van esetleg olyan lehetőség, ahol ilyen emberekkel lehetne találkozni, beszélgetni. 26L 🏳️🌈
Külföldön élek és én nehéznek élem meg az ismerkedést. Az érzelmi és lelki része a legfontosabb nálam egy párkapcsolatnál és rá kellett jönnöm, hogy itt a felszínes társalgás az elterjedt. Legalábbis eddigi tapasztalatok alapján. A kulturális különbségek miatt se...
Jómagam is sérült vagyok, rengeteg kudarccal a hátam mögött. Ezért zintén sérült emberrel ismerkednék. Sérült alatt a következőket értem: 74es oq, nem meghatározott szorongás, skizoaffektív zavar. Szóval bőven van gondom, de ennek ellenére szeretnék társat találni a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!