Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Van itt egy fiatal -maximum...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt egy fiatal -maximum 25 éves- leszbikus, domináns lány?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Én egy fiatal lány vagyok, aki szűz, mégis érdekli a leszbikusság és a bdsm világa. Ehhez keresek egy normális, intelligens társat.

A válaszokat előre is köszönöm. Férfiakat nem keresek!

jún. 27. 22:39
 1/10 anonim ***** válasza:
11%

Én sub vagyok és bi :D

24N

jún. 27. 22:46
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Pedig itt szinte csak férfiak vannak, a nők egy része is férfi,aki azt játssza hogy nő....
jún. 27. 23:11
 3/10 anonim ***** válasza:
19%
Én switch vagyok, de inkább domináns, vagy még inkább egyenrangú
jún. 28. 01:18
 4/10 anonim ***** válasza:
55%
Pride-on nem volt? 😄🤭
jún. 28. 06:00
 5/10 anonim ***** válasza:
61%
Ha kifejezetten ilyen jellegű kapcsolatra keresel valakit akkor érdemes inkább az smpixie oldalon keresned.
jún. 28. 08:18
 6/10 A kérdező kommentje:
5, Köszönöm.
jún. 28. 09:03
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Hat en 90%ban dominansnak mondanam magam, volt par bdsm kellekkel is dolgom.

24/N

jún. 28. 12:08
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt egy lesznikus csoportba írnám ki, hamarabb találsz. Sok oldal kamu.

Én anno itt találtam magamhoz subot, hátha összejön neked a domináns. Sok sikert!

30/l

jún. 30. 06:05
 9/10 anonim ***** válasza:
60%
En dominans vagyok de idősebb 29 lehet az ilyen lmbtq s rendezvenyeken találsz.
jún. 30. 14:19
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
5# felejtős.. én kerestem... egyrészt 90% férfi talált be leszarva hogy nőt keresek, és van kb 5 darab férfias leszbika (de szó szerint) ahol még orulhetsz ha legalább parja nincs,mert ilyet is kifogtam.az a határozott mégis női energia ami mint az elemi ösztön Sharon Stoneja volt,az ritka mint a fehér holló
jún. 30. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Leszbikus nőknél mindig az egyik fél a domináns a szexben?

Az érdekel, hogy leszbikus párkapcsolatokban az egyes felek domináns-szubmisszív szerepe mennyire kötött? Értem ez alatt, hogy a szubmisszív fél az esetk nagy részében a befogadó és a domináns fél az aki felcsatolhatóssal belé hatol? Ha nincs behatolás akkor szintén a...

Varga Judit vs Donáth Anna, melyikük lenne a domináns szuka?

Donáth Anna elég nagy szerepet játszott abban hogy Varga Judit beadja a felmondását, és mindíg is riválisok voltak. Szerintetek ha egy ágyban kötnének ki, mi lenne ott? Melyik lenne a domináns csaj, és mit tenne a másikkal? Hogy dölne el köztük a dominancia harc?

Aki domináns és kissé szadista. Hogyan éled meg ezt?

Leszbikus és biszex nők válaszára vagyok kíváncsi. Mesélnél róla egy kicsit, hogy ezt hogyan éled meg és mi miatt alakult ki nálad (ha kialakult) vagy kiskorodtól kezdve ilyen beállítottságú vagy? Én sub nő vagyok, és érdekel hogyan gondolkozik egy dom és hogyan éli...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!