Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Van látható jele annak, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van látható jele annak, hogy leszbikusok vagy biszexuálisok vagytok? Hogyan vetetitek észre magatokat?

Figyelt kérdés
Várom a válaszaitokat, kíváncsi vagyok.

jún. 28. 11:33
 1/6 anonim ***** válasza:
71%

Sehogy

Nem akarom hogy ujjal mutogassanak ram

jún. 28. 11:53
 2/6 anonim ***** válasza:
90%

Sokat gondolkozom biszexuális nőként ezen a kérdésen. Mert egyszer egy LMBTQ társaságban beszólt valaki, hogy szerinte nekem hetero arcom van, és rendesen zokon vettem magamban.

Mert bevallom, eléggé nőies a stílusom. Nem hasonlítok arra a sztereotípiára, aki csak rétegezett ingekben és bermuda shortban jár, az orrában septum piercinggel. Inkább a filmes biszexuális androgün férfi kódok inspirálnak. Nagy karimás kalapok, trapéz nadrág, színes sálak, és a hajam is hosszú, amik így ellentmondásosan pont femininnek hatnak rajtam.

Nem szeretnék változtatni a stílusomon csak azért, hogy kényszeresen hangsúlyozzam a valós hovatartozásomat. Ugyanakkor mégis szeretném jelezni valahogy. Már azért is, hogy ne olyanok vessék ki rám a hálójukat, akiknek ez probléma.

jún. 28. 12:53
 3/6 anonim ***** válasza:
67%
Nem kell jeleket adni. Élőben, ha meg van a kémia, azt érezni fogja a másik is.
jún. 28. 14:17
 4/6 anonim ***** válasza:
81%
Butch vagyok szerintem ezzel mindent elmondtam.
jún. 29. 06:44
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
2# istenem,de dögös lehetsz!💯✨
jún. 30. 21:24
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Persze, de ezt jórészt direkt csinálom. Ez egy tudatos döntés, tisztában vagyok vele, hogy láthatóbb vagyok.

Nyilván a korral, meg önelfogadással is összefüggésben van, meg mert tudom, hogy így érzem magam önazonosnak.

Én leginkább a maszkulin és a feminin vonások keveredésében érzem magam otthon, ami nem ugyanaz mint androgünk külső, sőt.

júl. 4. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Miből látható egy fiún, hogy biszexuális?

Gondolok itt olyan dolgokra, mint beszéd, hajviselet, öltözködés, mozgás, stb. Milyen módokon lehet - akár az itt felsorolt dolgokat figyelembe véve - észrevenni, hogy egy fiú biszexuális?

Nagy mérettel rendezkező fiúk! Mit csináltok, ha munkahelyen, utcán, buszon, kondiban stb. feláll és jól látható a nagy méret miatt?

Volt már ebből konfliktusotok vagy alakult így valami? Illetve mit szoktatok csinálni? Takarjátok, vagy nem csináltok belőle nagy ügyet? Kérlek írj méretet és kort is. 23f

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!