Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van látható jele annak, hogy leszbikusok vagy biszexuálisok vagytok? Hogyan vetetitek észre magatokat?

válasza:Sehogy
Nem akarom hogy ujjal mutogassanak ram

válasza:Sokat gondolkozom biszexuális nőként ezen a kérdésen. Mert egyszer egy LMBTQ társaságban beszólt valaki, hogy szerinte nekem hetero arcom van, és rendesen zokon vettem magamban.
Mert bevallom, eléggé nőies a stílusom. Nem hasonlítok arra a sztereotípiára, aki csak rétegezett ingekben és bermuda shortban jár, az orrában septum piercinggel. Inkább a filmes biszexuális androgün férfi kódok inspirálnak. Nagy karimás kalapok, trapéz nadrág, színes sálak, és a hajam is hosszú, amik így ellentmondásosan pont femininnek hatnak rajtam.
Nem szeretnék változtatni a stílusomon csak azért, hogy kényszeresen hangsúlyozzam a valós hovatartozásomat. Ugyanakkor mégis szeretném jelezni valahogy. Már azért is, hogy ne olyanok vessék ki rám a hálójukat, akiknek ez probléma.

válasza:

válasza:

válasza:Persze, de ezt jórészt direkt csinálom. Ez egy tudatos döntés, tisztában vagyok vele, hogy láthatóbb vagyok.
Nyilván a korral, meg önelfogadással is összefüggésben van, meg mert tudom, hogy így érzem magam önazonosnak.
Én leginkább a maszkulin és a feminin vonások keveredésében érzem magam otthon, ami nem ugyanaz mint androgünk külső, sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Gondolok itt olyan dolgokra, mint beszéd, hajviselet, öltözködés, mozgás, stb. Milyen módokon lehet - akár az itt felsorolt dolgokat figyelembe véve - észrevenni, hogy egy fiú biszexuális?
Volt már ebből konfliktusotok vagy alakult így valami? Illetve mit szoktatok csinálni? Takarjátok, vagy nem csináltok belőle nagy ügyet? Kérlek írj méretet és kort is. 23f
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!