Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyek azok a dolgok , vagy tulajdonságok amik alapból taszítanak egy nőben ?

válasza:

válasza:1-es, úgy tűnik nem látsz túlzottan az egódtól úgyhogy szólnék, hogy leszbikus kategóriába írogatsz, senki nem akar itt farkat szopni. :)
Hogy a kérdésre válaszoljak: belső tulajdonság szempontjából a túl nagy egó, narcisztikus személyiség abszolút red flag. Ugyanígy ha nagyon tesze-fosza az illető szintén kizáró ok, illetve ha valamiben nagyon fanatikus. Külsőben az ápolatlanság ami taszít.

válasza:

válasza:

válasza:Azt gondolom ezek elég szubjektívek. Mindenki magához hasonló emberekkel szeretné magát körülvenni, szóval lesz ilyen is, olyan is.
• Ha nem szereti a nőket mint embereket. Nem, nem szexuális értelemben értem, hanem különösen hogy hogyan kezeli azokat, akikhez NEM vonzódik. Felszínes fikázódás, sz@rkavarás, szexista kiszólások stb.
• Az egót meg a nárcisztikus vonásokat már írták, de ugyanakkor a túlzott ömbizalom hiány meg a tutyimutyiság is tud taszító lenni. Ha valaki nem képes elhagyni a házat, vagy egy beszélgetést fenntartani, az is ki tud nyírni emberi kapcsolatokat
• Ha nincsenek céljai, motivációja. Nem kell karrieristának lenni vagy teljesen megingathatatlannak, de tudja hova tart az életben és akarjon dolgokat
• Ha nem vállalja fel az identitását. Pláne 30 felett már rohadtul fárasztó ezt kerülgetni. Van akinek ez belefér és nyilván aki ilyen, az ezt keresi, de nekem nem fér bele.
• Ha nincsenek hobbijai, érdeklődési köre.
• Nem szeretem a komformista embereket úgy általában. Iszonyatos fárasztó, hogy 24/7 azon remeg, hogy ki mit gondol róla, kilóg-e a sorból. Ettől persze még lehet értékes meg jó ember, csak én nem szeretnék a közelében lenni.
Queer emberek esetén ez pláne veszélyes, mert simán elárul meg cserbenhagy, hogy mentse a saját kis valgát
• A túlzottan pedáns. Én nem vagyok az a típus aki frászt kap attól, hogy van két bögre a mosogatóban, vagy hogy az utcai ruhából nem öltözik át az ember lánya házi ruhából azonnal.
Takarítani kell, de azért ennek is van egy határa.
Ezek az emberek remélem megtalálják egymást és nagyon boldogak együtt, de én ennyire haptákba vágva és élére vasalva nem tudok élni.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Amik engem taszítanak: alkoholizmus, dohányzás, fétisek, szexuális perverziók (BDSM, análozás), illetve az, amikor az illető két értelmes mondatot sem képes leírni vagy mondani. Én nem iszom és nem is dohányzom. De ezzel a jelentkezők 90 százalékát ki is zárom. Őket...
Most nem olyanok érdekelnek, hogy egy kicsit butus a másik, vagy nem top modell, hanem pl. bunkó másik emberekkel, felvág a vagyonával, kigúnyol másokat stb.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!