Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikusok! Ti hogy mondtátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusok! Ti hogy mondtátok el barátnőiteknek, hogy a saját nemetekhez vonzódtok? Vagy ha maguktól kérdeztek rá, mit szóltak? Miből jöttek rá?

Figyelt kérdés
18/L/Kom. megye:)

2012. dec. 6. 18:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem vagyok egy népszerű ember, de akivel barátkozok olyankor mindig alap feltétel, hogy az illető ne akadjon fenn ilyesmin. Ha mégis ezt teszi, akkor úgyse jöttünk volna ki végül. Én nem titkolom, ha rákérdez valaki, akkor elmondom nyíltan :)
2013. márc. 2. 16:12
 12/13 anonim ***** válasza:
Hát rólam senki se tudja, talán sejtik. Jó, hogy a ti barátaitok olyan elfogadoak. Nekem van néhány barát félém, akik rendszeresen tesznek megjegyzéseket a melegekre, pedig ha tudnâk, hogy én is az vagyok, hát biztos elutasitanának, sajnos.
2013. márc. 2. 16:54
 13/13 anonim ***** válasza:
Ezért nem is igaz barátok.
2013. márc. 2. 17:39
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!