Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus vagyok és zavarnak a provokatív melegek/transzvesztiták?
Én heteroszexuális nő vagyok, egyébként teljesen toleráns, vannak meleg, leszbikus ismerőseim is. És teljesen egyetértek veled.
Egyébként ha belegondolsz, hasonló viselkedés egy heteroszexuális személytől is ugyanolyan zavaró. Én pl. ki nem állhatom, ha nyilvánosan egymás torkában matatnak az emberek órákon keresztül, mert egyszerűen ízléstelen. A probléma az, hogy amikor ezt pl. egy leszbikus pár csinálja, akkor nyilván nem szólhatok rájuk, hiszen azt magukra vennék, és én jönnék ki belőle rosszul.
Első: Nem.
Második: Pont ugyanezt gondolom én is. Sosem szoktam nyilvánosan a barátnőmmel csókolózni, esetleg pár érintés, ami diszkrét.
Ötös van egy rossz hírem...nem vagy hetero.
Én is leszbikus vagyok és nem szeretem a meleg férfiakat, nem akarom, hogy velük egy lapon említsenek.
Nekem normális életem van, monogám vagyok, átlagosan nézek ki, nincs közöm ezekhez az emberekhez.
Nem vagyok homofób csak túl sok meleget ismerek.
6-os voltam.
6. Nem foglalkoztat, hogy ki hová teszi a péniszét...
Most tényleg frusztráltnak kellene lennem ettől ahhoz, hogy teljes értékű heteró lehessek? :DD
Rólam meg se mondanád, hogy leszbikus vagyok, teljesen átlagos csajos lány vagyok :)
Engem senki nem zavar...de szerintem a feltünősködő hetero emberek sem kevésbé zavaróak, mint a melegek. De pontosan mit értesz az alatt, hogy az utcán nem kellene úgy megjelenni, ahogyan ők teszik? Mármint pl. mire gondolsz?
Engem tényleg nem zavar, a valaki tele van pc-vel, vagy tetoválással, vagy rózsaszín a haja. Engem nem zavarnak a boldog szerelmes párok, akkor sem, ha smárolnak (és még csak hetero szerelmespárt láttam az utcán smárolni), sőt, feldobják a napomat, felvidulok tőle! Sose értettem mi a probléma ezzel. Én mondjuk sose smárolok az utcán a párommal, de kézen fogva se megyünk, de csak azért, mert félek, hogy valaki belénk köt vagy még rosszabb...
Ha valaki úgy feltünősködik, hogy felgyújt egy kukát, vagy tüntetőleg az aluljáróban cigizik, vagy random emberekbe beleköt, na az zavar.
Hogy kinek mi a provokatív, az teljesen egyéni, de nekem tök furcsa, hogy mikor olyan műsorokba fut bele az ember (sokszor akaratlanul) mint amilyenek mostanában mennek, és olyan híreket hall, és olyan cikkeket olvas, amik elég megdöbbentőek/kiborítóak/szomorúak, akkor egy zöld-kék-rózsaszínhajú lányon,smároló embereken, megütközik :D
De ez szubjektív, nem vitatkozni szeretnék, csak írtad, hogy érdekel mindenki véleménye :)
20/L/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!