Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen módszerrel tudnám mélyíteni a hangomat? Lány vagyok, és utálom ezt a vékony hangot.
Figyelt kérdés
Van valamilyen módszer, vagy valamilyen hatóanyag ami elmélyíti a hangot? Nem akarok brutális férfi hangot, de valami köztes hangot amiről nem lehet eldönteni hogy fiú vagy lány hang. :D
Illetve ha van, van-e mellékhatása? mivel jár?
2016. jún. 23. 12:28
1/10 anonim válasza:
megfázás, cigi, alvás (reggel mélyebb a hangod mert lazák a hangszálak), beszélj halkabban
2/10 anonim válasza:
Ha lassabban es halkabban beszelsz nem tunik annyira magasnak. Amugy a cigi nem megoldasert az nem a hangszalakra hat hanem a tudore es amiatt rekecses lessz a hangod nem mely.
3/10 anonim válasza:
Van az a mese, amikor a farkas meg akarja enni a kecskegidákat és krétát tesz be a torkába, hogy vékonyabb legyen a hangja, Esetleg te tegyél be szivacsot, hátha az meg méllyíti
4/10 A kérdező kommentje:
Nem dohányzom, károsítani nem akarom magam. A szivacsot már próbáltam, kicsit rekedt lett tőle a hangom, lyukacsosan jött ki a hang.
2016. jún. 23. 12:55
5/10 anonim válasza:
Nyelj sok spermát, mélyíti a hangodat a hangszálakra gyakorlt hatása miatt. :]
6/10 A kérdező kommentje:
leszbikus vagyok. :D barátnőm van.
2016. jún. 23. 13:28
9/10 anonim válasza:
Cseréljüüünk, az enyém ilyen se fiú se lány, és utálomXD.
10/10 anonim válasza:
Miert akarsz mélyebb hangot?
Nekem is inkabb mely, de nem fiusan mely a hangom. Soha nem akartam, hogy másmilyen legyen, igy születtem, ezt kell elfogadni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!