Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ciki leszbikus sztorik?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki leszbikus sztorik?

Figyelt kérdés
Szex, osztálytársal leszbi kapcsolat? Cikis sztorit irjatok!

2016. jún. 24. 16:18
 1/6 anonim ***** válasza:
24%
Hát egyszer lementem a pékségbe és azt mondták, hogy nincs kakaóscsiga, én erre elkeseredésemben felvágtam az ereimet és a kiömlő véremmel felírtam az üzlet ablakára hogy zendülés, tökre kínos volt a szitu
2016. jún. 24. 16:28
 2/6 anonim ***** válasza:
90%

barátnőmnél voltunk, szülők nem tudják hogy leszbik vagyunk..

délután volt, bent voltunk ketten a szobában, feküdtünk az ágyon, talán ment a tv és eléggé egymásra voltunk indulva.. vadul elkezdtünk csókolózni, rámásztam, ő átfogott a lábával a derekamnál, én csókoltam a nyakát, ő ettől már kezdett nyögni, én meg ettől totál beindultam és már-már majdnem megb*sztam ruhán keresztül mikor meghallottuk hogy az anyja nyitja az ajtót.. hirtelen szét ugrottunk, mire oda nézek már bent az anyja és néz..

- micsináltok, filmet néztek? kész a vacsora gyertek enni.

2016. jún. 24. 20:51
 3/6 Expart válasza:
100%

Szintén szülők nem tudják hogy leszbikussak/bi vagyunk.

Én feküdtem barátnőm ép filmet keresett a gépen. Aztán ő is, hátulról átölelt aztán 5perc után a nyakamat puszilgatta. A vége az lett hogy ő rám mászott már poló nélkül közben ment egy film azt hiszem a felhök felett 3méterrel(mi nem tudjuk meg unni)

És be ront anyukám hogy kinnt felejtettem az egyik nadrágom be hozza persze ő le ugrott rólam és fel vette a póloját anyukám reakciója:Huh ez a hogyan legyünk szinglik film?? Jajj...nem na megyek is Niki te pedig nyugodtan le veheted a pólod ha meleged van:)

Érdekes volt aztán folytattuk tovább :D

2016. jún. 25. 10:57
 4/6 anonim ***** válasza:
94%

Szintén szülők. A majdnem barátnőmmel voltunk az ágyban éppen szex után ( tudták náluk mi a helyzet) szóval nem volt rajtunk csak egy melltartó és egyszer csak az ajtón ( nem volt rajta ablak csak egy pled amit elhúzott) és azt látta hogy éppen ott fekszünk egymás mellett és csókolóztunk .Beszólt hogy kész a lecsó, na én olyan gyorsan nadrágot kaptam magamra mint még soha. :) A lánya pedig tök nyugodtan felült,és mondta hogy jól van majd megyunk és menjen már.

Alig mertem lemenni enni hogy vajon mi vár ránk /rám .Nem lett semmi de a szitu kínos volt.Miutan a barátnőm lett és sűrűn jartam át ,soha többet nem nézett vagy nyitott be a szobába kopogas nélkül :D

2016. jún. 25. 12:08
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Baratnommel durvan fel eve voltunk egyutt, anya tudta mivan, de idot kert hogy feldolgozhassa. Nos mi lefekudtunk es epp hogy abba hagytuk anya benyit. A baratnom fekszik, en rajta, tok meztelenul, magunkrarantottunk egy pledet, de nem segitett sokat. Anya kirohant es gyorsan feloltoztem, es kimentem mire odaertem o suttogva uvoltott hogy legkozelebb legalabb egy cetlit hagyjak kinnt vagy valami azota ha beakar jonni a szobaba eloszor bekiabal, bekopog, es csak engedelyre jon be.
2016. júl. 4. 01:44
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Első barátnővel második szex utáni reggel, amikor rájössz, hogy házibuliban nem érdemes állva szexelni az ajtóban "nehogy benyisson valaki" címszóval, mikor az ablakon nincs lehúzva a redőny... :D
2016. júl. 26. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!