Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek egy távkapcsolat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy távkapcsolat meddig bírja?

Figyelt kérdés
Már majdnem egy éve vagyok együtt barátnőmmel 4 év a kor különbség de nem számit a kor. 11hónap alatt csak 1szer találkoztunk...mivel ő Németországban él. És ritkán jön le nem azért mert nem akar hanem a munka miatt. Ritkán kap szabadnapot de 1-2nap az is..és abban a pár napban is vannak dolgai ami fontossak. Már nagyon hiányzik, és ő nem csal meg az 100%! Mielőtt fel jönne az hogy az miatt nem jön le. És persze én sem csak nemtudom meddig bírom még ezt a dolgot...Valami tanács vagy hasonló történet? Elöre köszönöm az értelmes válaszokat.
2016. júl. 1. 19:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Csak idő kérdése. Előre megmondani nem lehet.
2016. júl. 1. 19:27
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sose jöttek össze pont ezek miatt hogy egyikünk sem ért rá soha a másik meg hogy nem is volt rá nagyon pénzem hogy folyton utazgassak.Lassan elfogytak a témák meguntuk hogy sose láttuk egymást aztán így vége is lett általában.Viszont anyámék meg így élnek a munka miatt már vagy 7éve hogy apa ausztriában anya meg itthon van velünk,havonta-kéthavonta látják egymást,mindennap skypeolnak de már kezdik ők is megunni főleg anyán látom ezt.Hosszutavon nem hiszem hogy mukodik max roviden:) bocsi ha hosszu lett.
2016. júl. 1. 19:29
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Mozdulj, költözz, ha életetek nagy szerelme ez , ha ugy érzed lehetetlen akkor ez nem az, ha 9 mondja hogy nem tudja megoldani akkor neki nem vagy te az .

Vagy hagy a francba az egészet, se jövöje, se értelme és keressetek mindketten valaki mást a közeletekben.

2016. júl. 1. 20:54
 4/9 anonim ***** válasza:
Az enyém fél évig tartott.
2016. júl. 1. 21:22
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Mi párommal 18-21 évesek vagyunk, mi már beleszülettünk a " chatelésbe ", mi tudjuk élvezni ezeket, illetve a skype - randikat. Megvan a közös érdeklődésünk, ami eléggé tág fogalom, és sok dologról tudunk beszélni, sok dologért tudunk együtt " rajongani ", a hobbijaink is közöset, tehát van beszéd téma.

Szerintem a távkapcsolatok akkor működnek, ha meg van a közös cél. Mi párommal együtt szeretnénk élnénk pár éven belül, így dolgozunk, építgetjük lelkileg a közös kis dolgainkat, teszünk félre, készítünk egymásnak ajándékot, veszünk ezt - azt apróságot a lakásba, majd ami kell. Nálunk ez a titok, hogy tudunk már közel egy éve együtt működni.

2016. júl. 1. 22:19
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudsz esetleg te is ott dolgozni? Ha eddig kibírtátok együtt szerintem nem kéne veszni hagyni a dolgot, ha igazán szeretitek egymást.
2016. júl. 1. 22:22
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
6 éve működik, de végre hamarosan összeköltözünk.:)
2016. júl. 2. 11:07
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz, sok kitartás kell hozzá, és ahogy egy válaszoló mondta: közös cél. Kell hogy legyen valami ami ugyan abba az irányba visz titeket, hogy legyen miért "melózni" a kapcsolatban. Persze ezek alapból minden kapcsolatban fontosak, de távkapcsolatban főleg.

Én remélem hogy sokáig kitartottok kérdező, drukkolok nektek :)

2016. júl. 2. 17:33
 9/9 A kérdező kommentje:
:/ Sajnos vége lett màr a tàvolsàg miatt is és màs miatt is. De azért köszönöm:)
2016. júl. 3. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!