Mi értelmeset lehet csinálni az interneten?
ha vannak barátaid akkor simán lebeszélhetsz velük egy randit :D vagy éppen ismerkedhetsz, én is azt csinálom, mert jövőre új osztályba megyek... ez a facebook funkciója legfőképp, de itt van még a gyk, ami azért jó mert most jött meg és kikúrt módon fáj a hasam és néztem fájdalomcsillapító tippeket, tehát tanácsok megosztására... ott az ask.fm ami egy jó nagy baromság de lehet rajta röhögni :D akkor még a youtube, ahol herbyt szoktam nézni, zenét hallgatni, tehát kb mindenre jó :D ott van egy csomó illegális oldal ahol filmeket nézhetsz ingyen, vagy én az előbb néztem az xboxos codhoz tippeket :D ennyi mindenre jó, még annyit hogy a youtube arra is jó hogy gitározáshoz tippeket nézz... ezzel kimerül az egész, de szerintem jó kis találmány ez az internet nevezetű dolog :D
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!