Cinema City mozikban olyat lehet, hogy lefoglalom, majd aznap mielőtt elindulok megveszem online?
Fogy a hely így jó lenne foglalni, de megvenni ennyire előre nem akarom, bármi közbejöhet.
Úgy láttam a vásárlásban nincs semmi lehetőség, hogy foglalt helyet fizessek. Valóban nincs?

válasza:Nem. Esetleg az, hogy lefoglalod, utána azon a napon lemondod és megveszed.
(De, ha a Star Warsról van szó, akkor arra nem lehet foglalni, meg kell venni. Ha nem akkor ezt hagyd figyelmen kívül.)
Köszi.
Egy régi foglalást megnéztem, emailben kell lemondani, vajon automatikusan törlik a helyet azonnal? Utána akkor rögtön le kell csapni az üres helyekre.
A Jégvarázsról van szó labilis leendő nézőközönséggel akik miatt nagyon előre nem venném meg a jegyet, de nem is szeretnék hosszan sorbanállni.
Kapcsolódó kérdések:
Tehát ha a 30 nap utolsó napján (évforduló előtt 30 nappal, napra pontosan) váltanék ezen a netes alkuszon, megtehetem, hiszen érvényes lesz így is, vagy el kell telnie neten váltott KGFB esetén is néhány napnak, hogy az előző érvényesen felmondottnak tekinthető legyen?
A kedvezményezett nem OTP-s. Este hányig kell elindítanom az utalást, hogy még aznap jóváírják neki? Köszi!
Napokban lesz totál papírozva az autó, átírva meg minden új rendszámmal. Ha megkötöm online, az átvétel előtt fél nappal se, akkor már érvénybe lép azonnal a biztosítás? Hogyan igazolom a kékeknek, egy esetleges ellenőrzés során, hogy van a kocsin kötelező?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!