Lenne pár kérdésem a Cinema City elővételben vett jeggyel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Az emailben ugye jött a qr kód és azt írják hogy a jegykezelő alkalmazottnak kell felmutatni. Tehát akkor nem kell külön kikérni? A jegykezelő az az aki beengedi a filmre az embereket ugye? Illetve a 4DX-es filmre megyek oda ugyanúgy lehet popcornt, nachost és innit bevinni vagy ott tilos mindenféle evés/ivás? Bocsánat ha nagyon hülye kérdések de elég rég évekkel ezelőtt voltam utoljára moziban, akkor sem a Cinema Cityben és sima 2D-s filmen most viszont egyedül megyek majd így nincs senki aki tudja ezeket helyettem. Előre is köszönöm a válaszokat2021. júl. 22. 19:47
1/1 anonim 

válasza:

válasza:Em kell sorban állni a pénztárnál, így van. Lecsippantja a qr kódot. Mindegyiket külön, ahányat vettél.
Kapcsolódó kérdések:
Valami jó kis írországgal, ír kultúrával kapcsolatos filmajánló? Zene, tánc, izgi sztori, bármi ami kicsit is kapcsolódik hozzájuk?
Meghallottam egy jó kis ír muzsikát és ilyesmire lett hangulatom. Előre is köszönöm!
Ilyen harmadik részre számítottatok a Fear Street trilógiával kapcsolatban?
Engem meglepett a csavar a "boszorkánnyal" kapcsolatban.
Jó skandináv mitológiával kapcsolatos filmet/sorozatot tudtok ajánlani?
Amiben vannak például azok a szörnyek is, pl. fenrir stb. :)
Tudnátok olyan filmet, sorozatot ajánlani, ami egy 18 és 35 körüli lány és férfi kapcsolatáról szól?
Természetesen hagyományos filmre, sorozatra gondoltam, mielőtt valaki ellőné ezt a “poént” :D Olyasmire gondoltam, mint pl. a Lolita, de inkább valami modernet keresnék:) Előre is köszönöm! 23L
Pszichológiával kapcsolatos filmek, sorozatok?
Bármilyen ezzel kapcsolatos (pl. ahol megjelenik mentális zavar, emberi viselkedésminták, stb... vagy bárhogy máshogy ide köthető) filmet, sorozatot szívesen fogadnék amit ismertek (a horror kategóriába erősen besorolható dolgok kivételével!). Pszichológia iránt...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!