Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A westend 4DXes teremben...

A westend 4DXes teremben nagyon rossz a 3. Sor? Sajnos máshol már nincs hely :D

Figyelt kérdés
2022. febr. 12. 12:21
 1/1 anonim ***** válasza:
Igen
2022. febr. 13. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Mi a véleményetek zyzzről?

Nekem nem példakép nem követtendő példa mert amit csinált az rossz volt (Szteroid Drog stb. ) de mégis milliókat motivált arra hogy lemenyenek a terembe és edzenek.

Veletek történt már olyan, hogy moziba mentetek és véletlenül rossz terembe mentetek be?

Mennyire volt ez kellemetlen nektek? Hogyan történt ez? Megnyugtatlak titeket, hogy ez másokkal is előfordul :) Velem csak kétszer fordult elő, hogy nem jó terembe mentem be. Az első még gimis koromban történt velünk, mert nem egyedül voltam moziban, hanem a...

Rossz terembe járok vagy mindenhol ilyen bambák vannak?

Arról van szó, hogyha megkérdezek valakit, hogy beszállhatok-e a géphez, amit használ, akkor általában A, Úgy néz rám, mintha nem fogná fel, hogy mit akarok. Mintha azt kérdeztem volna, hogy hány kilométerre van new York Kiskőröstől vagy ilyesmi. B, Látszik...

A terembeli és az otthoni edzés között milyen jó és rossz különbség van?

20 éves nő vagyok. Én otthon edzem,3 éve, sosem voltam még terembe, de sokan éreztették velem, hogy úgy gondolják, nem gondolom komolyan hiszen nem terembe járok!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!