A westend 4DXes teremben nagyon rossz a 3. Sor? Sajnos máshol már nincs hely :D
Kapcsolódó kérdések:
Nekem nem példakép nem követtendő példa mert amit csinált az rossz volt (Szteroid Drog stb. ) de mégis milliókat motivált arra hogy lemenyenek a terembe és edzenek.
Mennyire volt ez kellemetlen nektek? Hogyan történt ez? Megnyugtatlak titeket, hogy ez másokkal is előfordul :) Velem csak kétszer fordult elő, hogy nem jó terembe mentem be. Az első még gimis koromban történt velünk, mert nem egyedül voltam moziban, hanem a...
Arról van szó, hogyha megkérdezek valakit, hogy beszállhatok-e a géphez, amit használ, akkor általában A, Úgy néz rám, mintha nem fogná fel, hogy mit akarok. Mintha azt kérdeztem volna, hogy hány kilométerre van new York Kiskőröstől vagy ilyesmi. B, Látszik...
20 éves nő vagyok. Én otthon edzem,3 éve, sosem voltam még terembe, de sokan éreztették velem, hogy úgy gondolják, nem gondolom komolyan hiszen nem terembe járok!
Lesz valami rossz következménye?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!