Valószínűleg mennyire fogja a készülő Harry Potter sorozat elspoilerezni önmagát, lesznek benne olyan Harry szemszögén kívül eső jelenetek amiket amúgy nem is láthattunk volna igazából, Dumbledore és Piton Voldemort elleni tervei vagy bármi más?
Mármint könyvhűbb részletesebb verzió lesz csak Harry kalandjairól?
Vagy azoknak is szólni fog, azoknak is lesz benne extra tartalom, akik egyszer már megismerték a történetet a könyvekből és a film sorozatból?

válasza:Én örültem volna egy folytatásnak.
Az új film biztos nem fogja visszaadni a regi hangulatát.
Az új szereplők sem lesznek valami szépek.

válasza:

válasza:Mivel sorozat lesz,könyvenként 1 évad sztem könyvhűbb lesz.
Csak elbasszák az Lmbq-s szarokkal
Jelenleg úgy néz ki, hogy 7 könyvből terveznek 10 évadot, meg akarja "fejni" a stúdió ezt a történetet is!
Sőt, már az első évadban betekintést nyerhetünk a Malfoy család életébe is, tehát bőven ki fog lépni ez a sorozat Harry szemszögéből:

válasza:Bevallom ezekről eddig nem hallottam, de tetszenek ezek az ötletek.
Viszont... Ezekszerint én rosszul tudtam eddig, hogy Lucius Malfoyt, Tom Felton fogja játszani, aki az eredeti HP filmekben Draco Malfoyt játszotta?
9: Viszont aki valóban ugyanazt, vagyis inkább ugyanazokat a karaktereket fogja játszani mint a filmekben az nem más mint Warwick Davis!
Flitwick, Ampók...
Mivel alacsony színészből nincs túl nagy választási lehetőség, ezért megkapta az a szerepet aki már otthonosan mozog ebben a világban.
Kapcsolódó kérdések:
Nekem amúgy sem nagyon tetszik az ötlet (nem igaz, annyi mást lehetne még a wizarding world-ből csinálni) de, hogy a joy lehozta, hogy Dumbledore fekete lesz az nálam kiverte a biztosítékot. Nem vagyok rasszista de ez borzasztó! J.K Rowling nem így írta meg. Teljesen...
Grindelwaldot ugye legyőzte párbajban. De Voldemort ellen miért nem állt ki ? Anno még jóval fiatalabban is kitudott volna ellene állni ,mint az 5. Részben
(Ami ugye egy Horcrux)
Csak a filmeket láttam, azt is régebben, de eszembe jutott ez a kérdés. Én mindig úgy tudtam, hogy mikor az igazgató leesik a toronyból, oké, hogy meghal, de utána feltámasztják. És teljesen lesokkolódtam, mikor ez nem történt meg. És még mindig nem értem, hogy miért...
Mert a filmben úgy viselkedik mint aki nem tudja, hogy mi az. Közben meg a sorok között olvasva az jön le nekem, hogy nagyon is tudja, hogy mi az. Max a pontos nevét a varázslatnak nem tudja, azt elhiszem.
A története sokban hasonlít Credencéhez. Ő is egy traumatikus esemény, a mugli fiúk bántalmazása miatt folytotta el az erejét, és azt írják róla, hogy mindig is beteges alkatú lány volt. Az obskurálók pedig ugye fiatal korukban elhunynak. Lehet, hogy ez mindenki...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!