Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Egy régi űrlényes/sci-fi...

Egy régi űrlényes/sci-fi filmet keresek. Tudnál segíteni?

Figyelt kérdés

A film arról szól, hogy megjelennen űrlények egy, sivatagos részén amerikának. Folyamatosan fejlődnek átalakulnak. Egy résznél ilyen csontváz fejű négylábú kutyaszerű lények amik a hőt érzékelik. Bezárják őket egy hangárba és rájuk robbantják ha jól emlékszem.

Bocsánat a hiányos leírásért de túl sok mindenre nem emlékszem a filmből csak, hogy 14 évesen tetszett. 90es évek

eleje-közepe lehet.

Köszi!

2024. aug. 16. 19:51
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Tremors 2. - Ahová lépek ismét szörny terem (Tremors II: Aftershocks, 1996).

[link]

2024. aug. 16. 20:34
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
nem űrlények amúgy
2024. aug. 16. 20:35
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen, erre gondoltam. Nagyon köszi!
2024. aug. 16. 20:45

További kérdések:

Melyik az a film, amiben egy torzszülött férfi levágja egy csaj középső ujját az erdőben, miután az bemutat neki?

Csak annyit láttam belőle, hogy a nő idegesen magyaráz valamit a torzszülött férfinek, majd a középső ujját mutatja neki, erre a férfi elővesz egy kést, és lemetszi a csaj ujját, és ömlik a vér.

Honnan tölthetném le a QAF- Fiúk a klubból összes részét, magyarul?

Sajnos nincs nCore felhasználóm. Már mindenhol kerestem, de sehol sem találtam meg magyar szinkronnal.

Milyen filmeket ajánlotok osztály kirándulásra?

Olyan filmek kellenének amik 2005 után készültek, és nem hosszabbak 2,5 óránál. Előre is köszönöm a válaszokat!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!