Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ti szeretitek nézni a Waverly...

Ti szeretitek nézni a Waverly Placet? És miért?

Figyelt kérdés

#Disney Channel #Waverly Place
2012. nov. 11. 18:46
 1/4 anonim ***** válasza:
74%
2-3 éve amikor indult még én is néztem, de azóta nagyon nagy marhaságot csináltak belőle...
2012. nov. 11. 18:52
 2/4 anonim ***** válasza:
53%

"Ti szeretitek nézni a Waverly Placet?"

Nem

"És miért?"

Mert szar.

2012. nov. 11. 18:52
 3/4 anonim ***** válasza:
74%

nem , mert a történet nagyon gagyi, a szereplőkkel viszont nincs semmi bajom

egyes részek befejezéseit már a legelején lehet kitalálni, valamelyik befejezése pedig teljesen értelmetlen

nem tom hány évadja van de szerintem a szerzők már nem tudtak mit írni és nem is akarták már folytatn de a csatorna még folytatni akarta mert hogy sikere van (a nagy fenéket, a vége felé szerintem már senki sem nézte, mert már rég elvesztette a történet szálat)

a másik a miért nem szeretem az az hogy egy csomó ilyen epizódféle rész van benne szinte a kilencvenkilenc százada ilyen rész és ezek nagyon bosszantanak, mert 20 percbe belegyömöszölnek 60 percnyi eseményt

de az is lehet hogy másnak meg pont az ilyen részek tatszenek

2012. nov. 11. 18:53
 4/4 anonim ***** válasza:
38%
NEM, mert gyenge a megvalósítás, a szereplők trék és a tököm tele van azzal, hogy minden feledik mondat alá bevágják a műnevetést, stb...
2012. nov. 12. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!