Teen Wolf! Ki a kedvencetek közülük? :D
Figyelt kérdés
Scott, Stiles, Liam, Derek, Isaac, Theo
Ki a kedvenc és miért? :)
2016. jún. 23. 20:22
2/12 anonim válasza:
Stiles, mert a legjobb színész, a többi a közelébe sem ér, és a legemberibb közülük :D
3/12 anonim válasza:
És személy szerint mindegyik szereplőt szeretem.De a két kedvencem Stiles és Lydia.Stiles azért mert vicces és annyira aranyos.Lydia pedig gyönyörű, okos, inteligens.Jó lenne ha a 6.évadban össze jönnének.Szeretnék még több Stydiát.De azért Maliával sincs semmi bajom.
4/12 anonim válasza:
Scott-on kívül mindenkit szeretek, de leginkább Chris Argent, Peter Hale és Braeden a kedvencem.
5/12 A kérdező kommentje:
Scotton kívűl? :D Pont az alfa.
2016. jún. 24. 23:33
6/12 anonim válasza:
Felőlem bármi lehet, akkor sem szimpatikus :)
7/12 anonim válasza:
Stiles, Derek, Parrish, Lydia, Isaac, Kira. És Masooooon a kis szívem. :D
Igazából csak két szereplőt utálok nagyon, Kate-t és Theot.
8/12 anonim válasza:
Fhuu, én Allisont utáltam csak, örültem, hogy kilépett.
Derek volt a kedvencem, sajnálom, hogy ott hagyta a sorozatot :(
Peter Hale örök kedvenc, Theot is imádom, meg Persze, Scott, Liam, Stiles, Lydia, Kira meg olyan semleges, de inkább szeretem, mint nem.
10/12 anonim válasza:
A kedvencem Lydia mert rajta láttam a legtöbb változást. Most idézzük fel milyen volt az 1 évadban. És most az 5. évadban. Meg hát ugye Stiles aki vicces cuki srác a soriban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!