Teen Wolf! Ki a kedvencetek közülük? :D
Scott, Stiles, Liam, Derek, Isaac, Theo
Ki a kedvenc és miért? :)
Scott nem túl szimpatikus, ő egy tipikus "főfőszereplő", akinek van a legnagyobb ereje, a legnagyobb szíve, és mindenkit megment. Na nem, nekem ilyenek nem jönnek be.
Stilest szeretem, nincs vele különösebb bajom, vicces és aranyos, bár én inkább Stereket, vagy Staliát szeretnék.
Liam olyan semleges. Kedvelem, meg jól néz ki, a humora is tetszik, de valahogy mégsem az igazi. A Hayden - t (a párját) sem szeretem.
Jajj, igen... Derek... De hiányzik. Ő volt a legnagyobb kedvencem. Nem tudom, valamiért kedvelem az olyan fazonokat, mint ő. Nagyon szerettem régebben, Tyler Hoechlin - t is, de valamiért ez már elmúlt.
Isaac - et és Theo - t összevonom, mivel a véleményem ugyanaz kettőjükről. Imádom mind a kettőt, de olyan szinten! Isaac nagyon hiányzik, és a kilépése óta is, nagyon hiányolom őt... Daniel Sharmant is szeretem. Theo - t is nagyon szeretem, annak ellenére, hogy nem pozitív szereplő. [Spoiler!] örülök, hogy visszatér a hatodik évadban.
Bocsi, ha valamit elírtam, csak telefonról voltam. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!