A D. Gray-man-be Kanda meghal?
Figyelt kérdés
Hosszú egy anime és nem fogom megnézni hogyha a kedvenc szereplőm meghal.....
Csak láttam olyan videót aminek az is a neve hogy pl: Kanda's death, ami az jelenti hogy kanda halála. De nem tudom azt se melyik részben van ezért nem tudom megnézni hogy tényleg meghal-e.
2016. júl. 2. 18:16
1/4 anonim válasza:
Igen, de mégse^^ Ha megnézed, akkor rájössz, miért:D
2/4 anonim válasza:
A manga tovább tart, mint az anime.
Az animében is benne volt már Kanda halála, de "feltámadt".
Arra már nem emlékszem, hogy akkor kiderült-e, hogy hogyan támadt fel, de ha nem, akkor később a mangában derült ki. Kanda SPOILER egy ember-akuma kombináció.
3/4 anonim válasza:
nem hal meg, mert Allen visszaállítja a bárkát épségét teljesen, és Kanda is és Krory is ujjáélednek, de a három halott noé nem, kicsit furaa ..
4/4 KonX válasza:
Attol függ Kandát már sokszor meg akarták ölni a készítők
a simába a végén vissza jött a semmiből kand úgy hogy abba nem. De a hallow ba még nem tudom amikor almával el ment akkor nagyon darabos állapotban volt remélem nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!