Az online fogadás (pl:bet365) biztonságos? Mi a tapasztalat? Megadhatom nyugodtan a bankszámlámat? Nem lophatnak tőlem mások? Csak ettől tartok.
Figyelt kérdés
2013. dec. 29. 10:48
1/4 anonim 

válasza:

válasza:Ha megadod valakinek a bankszámládat, azzal max annyit ér el, hogy pénzt tud rátenni. Ettől én annyira nem félnék.
3/4 anonim válasza:
nem a számlaszámodat kérik, hanem a kártyaszámoda! Én a bet365-ön adtam meg? már vagy egy éve, és egy petákkal se vettek le többet, mint amennyit feltöltöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Pharmatex tabletta, krém biztonságos lehet megszakítással?
Lányok, van valami tapasztalat ezzel kapcsolatban?
Hogyan vagy pl milyen pólyában biztonságos a születendő kistesót a nagyobb testvér ölébe adni? Tapasztalat?
Linkelnétek esetleg terméket ha bevállt?
Mosható pelusról vélemény?
Tényleg különleges mosószerrel és öblítővel kell mosni? Tapasztalat? Jobban megéri, mint az eldobható, biztonságos, nem folyik ki?
Mi volt a legelső szilárd kaja (mármint pép) amit a babának adtatok? Milyen márkájú? Tapasztalat? Van házi készítésű pépre biztonságos recept?
Itthon miből csinálhatnék pépet? Főttrizs meg anyatej? Vagy tápszer? Ötletek? :)
Nextelshop.hu-ról szeretnék rendelni új telefont. Biztonságos, nem vernek át?
Olvastam olyat, hogy a boltban bunkók voltak, de nem derült ki, hogy a telefonok milyenek. Valakinek tapasztalat?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!