A régi és az új Scrabble betűi egyforma nagyok?
Nekem ilyen van:
Ezt még a Hasbro gyártotta, a doboza pedig olyan, mint a hátsó doboz ezen a képen:
Mostanában viszont olyat lehet kapni, mint a képen előrébb levő doboz, amit ráadásul a Mattel gyárt.
Akinek már volt a kezében mindkettő, attól kérdezem: ugyanakkorák a betűk vagy más méretűek?
Esetleg nincs valakinek egy felesleges D betűje? :)
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
kb. 10+ éves, akció fps ilyen futurisztikusabb fegyverekkel, űrbéli játékkörnyezettell(jellegzetes pl. a fűrészkorongot, örvényt lövő, van amelyik zöld lézersugarat, akkor villámcsóvát - gömböt lő) kb. ennyit tudok róla...ja és nem Quake
én zenész családból származok, de mi inkább mai népi zenéket játcunk meg mulatóst. komoj zene mennyire megy manapság vagy felejtős müfaj?
Igazak a hírek miszerint visszatér a Star Warsba pl: Han Solo?(Harison Ford) Mekkora lenne már ha a régi nagyon visszatérnének,ha így lenne tuti kasszasiker lenne a film!
Adjatok tanácsot mit lehetne tenni.106 kilóról indultam most 76 vagyok (173 cm magas), napi 1 órát tekerek szoba biciklin (inkább kardió, bár olvastam hogy lehet aerob kéne inkább ezért most úgy tolom, vélemény? ) + súlyzós edzés+fehérjében gazdag egészséges...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!