Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A régi és az új Scrabble...

A régi és az új Scrabble betűi egyforma nagyok?

Figyelt kérdés

Nekem ilyen van:

[link]

Ezt még a Hasbro gyártotta, a doboza pedig olyan, mint a hátsó doboz ezen a képen:

[link]

Mostanában viszont olyat lehet kapni, mint a képen előrébb levő doboz, amit ráadásul a Mattel gyárt.

Akinek már volt a kezében mindkettő, attól kérdezem: ugyanakkorák a betűk vagy más méretűek?

Esetleg nincs valakinek egy felesleges D betűje? :)

2018. okt. 27. 20:57
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Egy nagyon régi pc-s játék nevére (címére) lennék kíváncsi, szerintetek mi lehet?

kb. 10+ éves, akció fps ilyen futurisztikusabb fegyverekkel, űrbéli játékkörnyezettell(jellegzetes pl. a fűrészkorongot, örvényt lövő, van amelyik zöld lézersugarat, akkor villámcsóvát - gömböt lő) kb. ennyit tudok róla...ja és nem Quake

Vannak ma is olyan jó zenészek mint Bakk meg a többi régi nagyok?

én zenész családból származok, de mi inkább mai népi zenéket játcunk meg mulatóst. komoj zene mennyire megy manapság vagy felejtős müfaj?

Új Star Wars Han kapitánnyal és Luke-al? Visszatérnek a régi nagyok?

Igazak a hírek miszerint visszatér a Star Warsba pl: Han Solo?(Harison Ford) Mekkora lenne már ha a régi nagyon visszatérnének,ha így lenne tuti kasszasiker lenne a film!

Kb 8 hónap alatt sikerült leadnom 29 kilót és már látszik nagyon is az eredmény (régi ruhák túl nagyok, jobb közérzet. Stb), de a hasamon még mindig...

Adjatok tanácsot mit lehetne tenni.106 kilóról indultam most 76 vagyok (173 cm magas), napi 1 órát tekerek szoba biciklin (inkább kardió, bár olvastam hogy lehet aerob kéne inkább ezért most úgy tolom, vélemény? ) + súlyzós edzés+fehérjében gazdag egészséges...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!