Mikor jelenik meg Magyarországon, vagy megjelenik-e itthon egyáltalán, Tony-Paul de Vissage: Sweet Sips of Blood c. könyv? Akár angolul akár magyarul?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Egy elég régi sorozatról van szó, de nagyon megszerettem, és megvenném minden részét, de nem nagyon igazodok ki a külföldi oldalakon sajnos. Tudnátok ebben segíteni? E-bayn és amazonon is láttam pár kötetet, de az egész sorozatot egyben nem. Viszont mindenképpen szeretném megszerezni. ötletek?
Kerestem boltban is, de nem volt sehol!
15 éves lány vagyok, 9.es voltam, előkészítős tagozaton vagyok (5 év-első évben heti 15 angol órám volt). Azt mondta az angoltanár, hogy szerinte egy könnyített könyvet már el tudnánk olvasni, kb 3-as szintűt vagy mi..tudnátok mondani olyan angol könyvet, ami lehetőleg...
termeszetesen valahol a kornyeken szeretnem megvenni, nem szivesen mennek Angliaba erte _))
Inkább magyarul, de ha olyat nem tudtok angolul is jó.
2008tól kéne magyarul vagy angolul
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!