Twilight: létezik olyan kiadás az alkonyatból ami edward szemszögéből írja le a történetet?

válasza:1. : köszi : )
2. : xDD

válasza:2. válaszoló nagy volt....
Az elsőnek igaza van, és annyit tennék még hozzá, hogy amit az írónő elkezdett, 12 fejezet van meg belőle, azt egy magyar írónő, Benina fejezte be. Szóval elvileg megvan az egész...csak félig Benina által :)

válasza:* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Csak az írjon, aki biztosan tud róla, hogy van ilyen, ÉS a címét is tudja.Problémám a következő: Elkezdtem fordítani ezt a könyvet, mert két éve keresgéltem, hogy van-e, de sehol nem hallottak róla. Most nemrég nekiálltam fordítani, és elkezdtem számolgatni, hogy...
Néha azt kívánom, bárcsak nekünk is ilyen lenne az osztály. Igaz mi 36-an vagyunk, a többségük lány, akik nagyon klikkesednek. De létezik ilyen hogy ennyire összerázódik egy osztály?
Az infót innen szedtem, angolosok előnyben.
Infótanárnőnk multkor azt adta házinak hogy rajzolni kell izonyos képeket a Paintben. Egyik osztálytársam ilyet szó, ő a mamájánál volt, de nincs benn a kellékekben a Paint. Régebben muterom is mondta nekem, hogy neki sincs benn a kellékekben a Paint. Létezik olyan XP...
Csak mert költöznénk ki külföldre és 2 hétig most hol legyünk? Valaki volt már hasonló cipőben?
Super Nintendo Mario World kazettám van és nagyon hasonlót szeretnék. Karakterekben pályák jellegében megegyezőt. Előre is köszönöm a válaszokat!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!