Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen könyveket ajánlotok?

S@jtfül kérdése:

Milyen könyveket ajánlotok?

Figyelt kérdés

12/L és hát...nem a korosztályombeli könyveket szoktam olvasni, kicsit idősebb korosztálynak szánt történeteket olvasok szívesen. Itt például gondolok arra, hogy már nem Thomas Brezina "Fiúk kizárva!" sorozatát olvasom, meg ilyesmi.

Úgy nagyvonalakban olvastam a Twilightot, a Szent Johanna Gimit, a vörös pöttyös könyvek közül egy keveset...stb. Szóval ajánlhattok mindenfélét, mert mindenevő vagyok. :) Köszi a válaszokat!

2012. szept. 15. 11:43
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszi, de már felfaltam :D De ment a zöld kéz ;)
2012. szept. 26. 18:30
 12/17 anonim válasza:

én is ilyesmiket szoktam olvasni, és amit nagyon ajánlok az Éhezők Viadala :) én imádom :D

12/L

2012. szept. 29. 15:39
 13/17 anonim válasza:
Én is az Éhezők viadalát ajánlom, nekem ez az egyik kedvencem:)
2012. okt. 9. 15:06
 14/17 A kérdező kommentje:
Nekem is nagyon tetszett, már olvastam :D De köszönöm!
2012. okt. 10. 18:42
 15/17 anonim ***** válasza:
Én "nemrég" kezdtem - úgy értem falom - Stephen King Ragyogását! Ajánlom! Még nem olvastam tőle mást, de már maga a fogalmazás, ahogyan felépíti a történetet az élmény! :)
2012. nov. 28. 17:18
 16/17 anonim ***** válasza:
Michelle Zink: Prófécia
2012. nov. 28. 19:18
 17/17 Lona.a válasza:
Remélem, hogy még mindig érdekel téged az újdonság! :) Csak mert most tudnék ajánlani neked/nektek egy fantasztikusan jó könyvet! :)Egy magyar író írta, most lesz tizenhét éves. Ez egy horror, valamint egyben egy misztikus, fantasy könyv :) INGYEN lehet a honlapjáról elolvasni pár fejezetet :) Itt a link, remélem tetszik majd! :) [link] --> Nekem nagyon bejött:)))
2012. dec. 28. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!