Milyen angol könyvet olvassak, ami segítene készülni a középfokú nyelvvizsgára (ami megérthető, de mégis fejlesztene)?

válasza:Köszi :)
még várom azért ötleteket

válasza:

válasza:Charles Dickens: Oliver Twist
Könnyített verzióban. Szerintem érthető, bár nekem kicsit nehéz volt, de hát abból tanul az ember, ami nehéz. :)
Szerintem olvasd el, maga a történet is lenyűgöző. Ha viszont előtte már olvastad akkor könnyebb lesz megértened angolul! :)
Kapcsolódó kérdések:
10.-es vagyok. szeretnék angolból emelt szintű érettségit, amihez kapok egy B2es nyelvvizsgát, ha 60% fölött lesz. Viszont, amelyik egyetemre szeretnék menni, oda középfokú C típus kell. Szerintem jövőre le is teszem. Nem hülyeség még így is emelteznem angolból?
Kerestem már őket több helyen is, találtam is az érettségihez témaköröket, de sehol sem találtam meg pontosan, mert mindenhol máshogy írták. A BME-hez nem találtam semmi ilyesmit. Aki megírná ezeket a témaköröket, annak nagyon hálás lennék.
már voltam nyelvvizsgázni, de sajnos nem sikerült és most arra gondoltam, hogy emelt szintűvel kiváltom azért az még mindig költséghatékonyabb megoldás nem mint a nyelvvizsga?! 23 000Ft lenne plusz ugye gyakorlásként nem kell tesztkönyv mert neten megtalálhatók az...
Már mint szintben értem.
Nem nyelvkönyvre gondolok, hanem szimpla angol nyelvű könyvre.
Az a helyzet h nem csalni akarok hanem egyszerűen csak gyakorolni, mert olyan rossz angol tanárom van h tanít semmit, mindig felad 2-3 oldal házit, de sose ellenőrizzük. augusztusba pedig középfokú nyelvvizsgára akarok menni, de így nem sok esélyem van. Csinálom én a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!