Mit olvassak? 15/L
Figyelt kérdés
Éppen nincs ötletem, hogy mit olvassak...Szeretem a fantasykat. Nincs nagy kedvem Twilightot meg ehhez hasonló könyveket olvasni. A Gyűrűk Urát és a Narniát például szeretem, de tetszett még a Nagy Gatsby és néhány Jane Austen könyv is.#sorozat #könyv #történet #Gyűrűk Ura #fantasy #olvasás #Büszkeség és balítélet #Jane Austen #A nagy Gatsby
2013. dec. 1. 17:02
11/13 anonim válasza:
Beautiful creatures - Lenyűgöző teremtmények
12/13 anonim válasza:
A büszkeség és balítélet folytatása: Önteltség és önámítás ( de ezt nem Jane Austen írta, hanem Julia valaki...asszem Barrett)
13/13 anonim válasza:
Ha a Gyűrűk Ura tetszett,akkor tudom ajánlani a Malazai bukottak regéjét,és a Tűz és jég dalát is.Fenomenálisan jó sorozatok,bár előbbinek én csak az eéső részét olvastam.
Ami meg a Jane Austen könyvekhez hasonló könyveket illeti:
A Jane Eyre szerintem való neked:D
Hetedikben olvastam.
De megpróbálkozhatsz még a Háború és békével is,az viszont nagyon hosszú.
Most csak ennyi jutott eszembe :)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!