Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Létezik ilyen könyv?

Létezik ilyen könyv?

Figyelt kérdés

Nos mostanában foglalkoztat az a kérdés, hogy vajon a szerelem létezik-e? Vagy valami más, valami, amit nem tudunk pontosan körbe írni, csak a másik iránt érzünk valami vonzalma mindig, de az teljesen más,mint az amit megszoktunk, az hogy szeretlek, mert olyan nincs is, nem tudom.... Ez egy nagyon hülye kérdés, tudom, de tudtok, valami ilyesmi könyvet, ami erre keresi a választ, vagy valami hasonló dologról szól? Elég fiatal vagyok tudom, de mégis nagyon érdekel....Valaki tudna nekem egy ilyen könyvet ajánlani?

13/L

2014. máj. 7. 14:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem a pszichológiai/önismereti könyvek között biztos lelsz ilyet is...:)

De sajnos én még nem találkoztam ilyennel (bár engem ez a téma nem mozgat meg amúgy se, csak azért írtam, hogy megnyugtassalak, létezik...csak keresni kell)

2014. máj. 7. 17:08
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!:)
2014. máj. 7. 19:33
 3/4 anonim válasza:

Van egy olyan című könyv, hogy: Vajon létezik szerelem első látásra?

Jó könyv, bár nemtudom, mennyire válaszol a kérdésedre. Azért nem bánod meg, ha elolvasod! :)

2014. máj. 14. 15:44
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!:)
2014. máj. 15. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!