Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudtok hasonló nagy univerzumú...

Tudtok hasonló nagy univerzumú műveket, mint a Star Wars-é vagy a Gyűrűk Uráé?

Figyelt kérdés
beleszámítva a könyveket, filmeket mindnt ( pl SW esetén a nem non-canon eseményeket is)
2016. jún. 22. 12:26
 1/9 anonim ***** válasza:

Trónok harca

Mátrix

kb. az összes anime

2016. jún. 22. 12:44
 2/9 anonim ***** válasza:
WoW
2016. jún. 22. 13:06
 3/9 anonim ***** válasza:

A Tűz és Jég dala

One Piece

2016. jún. 22. 13:31
 4/9 A kérdező kommentje:
Látom megjöttek az animések :D és a geek-ek :D A One Piece az tényleg nagy történettel rendelkezik ez aláírom, a WOW-ot annyira nem ismerem, még akkor játszottam vele mikor 70-es volt a maximum szint :D. Jöhetnek még ! :)
2016. jún. 22. 13:36
 5/9 anonim ***** válasza:

A legtöbb hosszú fantasy sorozatnál elkerülhetetlen. A LOTR univerzuma szerintem amúgy nem hatalmas, bár ha kb. akkora kell, akkor van bőven.

Belenéznék egy pár hosszabb könyvsorozatba, pl. The Wheel of Time, a millió Shannara könyv, Robin Hobb Fitz sorozatai (Farseer, Tawny Man, Liveship Traders, stb.), Brandon Sanderson Cosmere könyvei, Terry Pratchett Discworld könyvei, urban fantasy, de a mitológiája hatalmas mondjuk Jim Butcher Dreseden Files könyveinek, Scott Lynch Gentlemen Bastardja is alakul, bár szerintem csak az első volt tényleg jó.

2016. jún. 22. 14:35
 6/9 anonim ***** válasza:
Stephen King Setét Torony-sorozata. Hamarosan (jövőre?) jön a filmváltozat.
2016. jún. 22. 15:55
 7/9 anonim ***** válasza:
D&D világokat ajánlom, mondjuk a Dragon Lancet.
2016. jún. 22. 19:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Dan Simmons: Hyperion énekek
2016. jún. 22. 20:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Howard már nem népszerű? :) Conan elég nagy univerzummal bír. Vagy Salvatore Forgottem Realms világa szintén nem apró.
2016. jún. 22. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!